Cristian Nevzoreanu este noul director de comunicare al diviziei din România a grupului Renault

Cristian Nevzoreanu - Renault Romania

Activitățile de Comunicare internă, externă și responsabilitate socială ale diviziei din România a grupului Renault vor fi conduse de Cristian Nevzoreanu. Acesta va face parte și din comitetul de management al companiei.

Cristian Nevzoreanu și-a început parcursul profesional la Renault, în Franța, în 2000, unde a fost manager de proiecte din sfera R&D, în domeniile industrial, comerț și marketing. În 2007 revine în țară și se alătură centrului de inginerie, Renault Technologie Roumanie, în calitate de director Afaceri Publice și, ulterior, activităților extinse ale Grupului Renault în România.

El este absolvent al Universității Politehnica, Facultatea de Inginerie Aerospațială, și are un master în Tehnici Aeronautice și Spațiale la Ecole Nationale Supérieure de l’Aéronautique et de l’Espace „Sup’Aéro”, Toulouse, Franța. A urmat specializări post universitare în Management și Gestiunea Afacerilor (Institut d’Etudes Politiques, l’Ecole Nationale des Ponts et Chaussées, l’Ecole Nationale Supérieure des Mines, le Collège des Ingénieurs, Paris, Franta) și Competitivitate și Inovație (Harvard Business School prin Universitatea Tehnică din Cluj).

„De echipa de Comunicare și CSR mă leagă experiențe bogate, direct conectate cu domeniile Comercial și Afaceri Publice, cu ocazia lansărilor de produse sau evenimentelor din cadrul grupului. Voi avea oportunitatea de a lucra într-o echipa de profesioniști, împreună cu care vom avea o abordare modernă, inovativă si adaptată contextului actual”, a declarat Cristian Nevzoreanu.

Fostul director de comunicare a devenit director al mărcii Renault în România

Cristian Nevzoreanu preia începând cu 1 martie o funcție de3ținută până la 1 februarie de Cecilia Tudor. Numită director de comunicare a grupului Renault România la finalul lunii februarie 2020, aceasta a deținut funcțuia doar 11 luni.

De la 1 februarie 2021, Cecilia Tudor a devenit director general al mărcii Renault pentru perimetrul SEE. Numirea vine în contextul reorganizării grupului ca urmare a planului strategic, Renaulution, recent lansat de către companie, în jurul celor patru unități de business. Activitatea pentru marca Renault este gestionată la nivelul clusterului SEE. Noul responsabil al mărcii îi raportează la nivel global lui Guillaume Josselin, VP Renault Sales & Operations Europe – Maghreb și, local, lui Mihai Bordeanu, Country Head Romania.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top