Cristiano Ronaldo, starul echipei Real Madrid, are un salariu de peste 30 de milioane de euro pe an, astfel că nu e de mirare că (din nou!) colecția lui deja impresionantă de mașini continuă să crească.

De-a lungul timpului, garajul portughezului de 32 de ani a găzduit o sumedenie de mașini exotice rare, printre care mai multe Ferrari, Lamborghini, Porsche și chiar un Bugatti Veyron Grand Sport, pe care Ronaldo l-a cumpărat anul trecut după ce a câștigat Liga Campionilor.

Mai recent, Ronaldo a fost văzut testând noul Bugatti Chiron pe circuitul Ehra-Lessien. Acea informație a fost confirmată atât de atletul, cât și de producătorul de automobile din Molsheim, iar acum Ronaldo a împărtășit cu cei 112 milioane de fani de pe Instagram că a primit propriul său Bugatti Chiron, prezentând un scurt clip video cu ceremonia scoaterii hypercarului din garaj, cu fiul său pe scaunul pasagerului.

Nu se știe cât de mult a plătit pentru exemplarul bicolor argintiu-negru, deoarece prețul oricărui hypercar de talia lui Bugatti Chiron depinde foarte mult de numărul de opțiuni ales. Cert este că prețul de pornire al lui Bugatti Chiron este de 2,6 milioane de euro.

Bugatti va produce doar 500 de unități ale hypercarului cu 1.500 CP și 1.600 Nm și se crede că cele mai multe dintre ele (dacă nu toate!) au fost deja vândute.