Cum a transformat un tânăr o Dacia 1300 cu 3500 euro

Un tânăr în vârstă de 18 ani din Craiova a transformat mașina veche a bunicilor într-una modernă, adaptată nevoilor actuale. Este vorba despre o Dacia 1300, veche de peste 45 de ani care a căpătat un suflu nou datorită mâinilor dibace ale nepotului.

Tânărul, care are permis de puțină vreme, este tare mândru de rezultat, așa că se afișează cu aceasta  ori de câte ori are ocazia. Spune că lucrează la mașină de 5 ani, iar suma investită s-a ridicat la 3500 euro.

A investit 3500 euro în Dacia 1300

Dacia 1300 se deschide prin comandă vocală, are geamuri electrice, senzori de parcare, dar și o cameră pentru mersul cu spatele. Aceasta se pornește din buton, volanul este și el unul modern, îmbrăcat în piele, dispune de navigație, faruri noi, iar portbagajul se deschide și el din telecomandă. Modificările și-au făcut loc și la motor, așa că vechiul motor de 1.3l a fost înlocuit cu unul de 1.6l.

Te-ar putea interesa si

Porsche a produs ultimul exemplar 911 din generația 991

Despre tânărul de 18 ani am aflat că studiază la Colegiul Național Carol I din Craiova, în ultimul an, iar de la anul va studia la o facultate din Marea Britanie.

Sursa foto

Adaugati comentariu