Cum alegi un serviciu de remorcare atunci cand ti se defecteaza masina

remorcare

Cum alegi un serviciu de remorcare atunci cand ti se defecteaza masina. Descopera cateva sfaturi utile care sa te alegi un serviciu de remorcare profesionist in cazul in care ti se defecteaza masina.

Daca ai o masina, atunci trebuie sa citesti acest articol, chiar daca poate nu ai avut nevoie niciodata de servicii de tractari auto pana acum.

Iar daca esti in situatia in care ai nevoie de tractare pentru masina ta, acest articol te va ajuta sa alegi firma de tractari potrivita.

Vei gasi mai jos cateva intrebari esentiale pe care sa le pui pentru a evita eventuale situatii neplacute. Cum ar fi faptul ca unele firme de tractari din Timisoara (dar nu numai), percep taxe extra pentru incarcarea si descarcarea masinii pe platforma. Taxe care nu se comunica de la bun inceput.

Asa ca, pentru a evita astfel de situatii neplacute atunci cand apelezi la o firma de tractari auto, hai sa vedem ce sfaturi ne recomanda cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara.

1. Intreaba firma de tractari care sunt costurile totale pentru remorcare

Exista firme de tractari care percep costuri suplimentare odata ajunsi la client.

“Mai multi clienti ne-au povestit situatii incredibile in care o anumita firma de tractari din Timisoara (si nu cred ca sunt singurii) taxeaza extra incarcarea masinii pe platforma. Si bineinteles, nu comunica acest aspect de la bun inceput. Este inadmisibil! Clientul trebuie sa stie de la inceput cat costa o tractare auto de la A la Z.”, precizeaza cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara

Si ca sa eviti astfel de situatii neplacute atunci cand apelezi la o firma de tractari auto, asigura-te ca intrebi sau precizezi:

  1. Distanta exacta pentru care doresti sa se faca remorcarea
  2. Daca ai un autoturism obisnuit, un SUV sau un utilaj agricol de transportat
  3. Daca masina este grav accidentata sau nu (si in ce stare este mai exact)

Iar la final, daca cei de la firma de tractari nu precizeaza, intreaba care este costul TOTAL pentru tractarea sau remorcarea respectiva.

2. Analizeaza estimarea de timp pe care ti-o comunica firma de tractari

Acesta este un aspect foarte ignorat dupa care poti sa iti dai seama cat de serioasa este firma de tractari pe care tocmai ai sunat-o.

Sa spunem ca ti s-a defectat masina in zona Lipovei, din Timisoara. Si ai nevoie de asistenta rutiera sau chiar de un serviciu de remorcare. Intri pe Google si scrii “servicii de tractari Timisoara“. Suni prima firma de tractari si ti se spune ca te pot remorca in aproximativ 15 minute.

Orice timp ti-ar comunica, ar fi bine sa intrebi unde este mai exact locatia soferului. Daca cunosti orasul si soferul iti spune ca se afla in Calea Sagului, stii sigur ca nu are cum sa ajunga in 15 minute pana in partea cealalta a orasului, mai ales la ora de varf.

Iar daca nu cunosti orasul, poti oricand sa pui locatia pe Google si sa vezi distanta.

Acesta este un truc foarte simplu, dar eficient pentru a vedea instant cat de serioasa este firma de tractari pe care ai contactat-o.

Cand ne suna un client, nu doar ca transmitem exact locatia in care se afla platforma, ci oferim si location share pentru ca clientul sa vada in timp real cand ajungem la el. 

In plus, pentru a putea oferi tractari rapide, am triplat numarul de platforme si am investit intr-un sistem de management performant care ne permite sa plasam platformele auto in asa fel incat sa ocupam un teritoriu cat mai mare in Timisoara sau judetul Timis. 

Suntem poate firma de tractari din Timisoara cu cel mai scurt timp de raspuns pentru ca platformele noastre sunt amplasate in toate punctele cheie ale orasului.

Dar daca cineva apeleaza la o firma de tractari care NU precizeaza locatia exacta, clientul ar trebui intotdeauna sa intrebe, pentru a nu astepta o ora, poate in frig si ploaie, dupa platforma.” ne sfatuiesc cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara.

3. Asigura-te ca masina ta este ancorata corect pe platforma auto

Bun, pana acum ai scris pe Google “servicii de remorcari auto Timisoara”. Ai gasit o firma care a ajuns rapid la tine.

Ultimul pas este siguranta.

Asigura-te ca masina este ancorata la toate cele 4 roti. Chiar daca tractezi masina pe distante scurte.

remorcare

Si inainte de final… profita de reducerea speciala de la Lotzi Tractari Auto Timisoara

Nimeni nu doreste sa aiba vreodata nevoie de servicii de tractari auto. Dar daca ai vreodata nevoie, un discount de 30% poate face ca intreaga situatie sa nu fie atat de nefericita.

Mai jos ai toate informatiile. Pentru a putea beneficia de reducere, trebuie doar sa apelezi la cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara si sa le comunici codul “RED30”, iar pretul pentru tractare va fi cu 30% mai mic.

remorcare

Lotzi Tractari Auto Timisoara

Stuparilor 45A, Timisoara 300261

www.lotzi-tractari.ro

Telefon: 0720 493 602

Orar: Luni – Duminica, Non Stop

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top