Cum arată cheia noii Tesla Model 3, cea mai ieftină Tesla

Proaspăt intrat în producția de serie, Tesla Model 3, fratele mai mic al best-seller-ului Model S, va fi cel mai ieftin model al mărcii americane, iar dotările și opțiunile vor reflecta acest statut.

Astfel, cheia clasică cu design premium de la Model S va fi înlocuită cu un card electronic ascuns într-o carcasă subțire fabricată din plastic de culoare neagră sau albă. Prima imagine cu cardul de acces dedicat noului Tesla Model 3 a apărut recent pe Twitter, acesta fiind surprins de un fotograf spion, în mașina de serie cu numărul trei, livrată directorului tehnic al companiei.

DFRtvPqW0AIAk0i

Primii posesori de Model 3 își vor putea configura doar culoarea exterioară și modelul jantelor. Mai multe opțiuni, tracțiunea integrală (5.000 dolari) și baterii cu autonomie mai ridicată vor fi disponibile din 2018. Standard va fi oferit display-ul tactil central uriaș, cu diagonala de 15 inch, un head-up display nefiind disponibil nici contra cost.

Tesla a înregistrat deja un număr record de precomenzi pentru noul sedan Model 3: 400.000. Primele unități Tesla Model 3 vor avea tracțiune față și o autonomie de 350 km. Din rațiuni de costuri și spațiu, bateriile Li-Ion vor fi mai mici decât cele disponibile pe Model S, care pot ajunge până la o capacitate de 100 kWh, Tesla Model 3 urmând să fie echipată cu acumulatori de 60 și 75 kWh. Accelerația de la 0 la 97 km/h (0-60 mph) va fi, de asemenea, mai slabă: 5,6 secunde.

Lansarea oficială a versiunii finale și livrarea primelor exemplare sunt programate pentru 28 iulie.

Model 3 Serial 003 pulling out by Tudor Melville from Jack Frost on Vimeo.

Adaugati comentariu