Cum arată noul Ford EcoSport, produs și la Craiova din 2017

Noul Ford EcoSport, SUV-ul de segment B care va fi produs și la Craiova din septembrie 2017, va fi prezentat miercuri, la Los Angeles. Primele imagini oficiale.

Noul EcoSport, de fapt un facelift profund al actualei generații. Printre noutăți remarcăm partea frontală redesenată, cu blocuri optice și o grilă inspirate de cele ale fratelui mai mare Edge.

Interiorul a fost complet reconfigurat, în centrul atenției urmând să stea noul sistem multimedia SYNC3 cu display tactil de 8 inch. Acesta este montat deasupra prizelor de aer rectangulare, independent de consola centrală, și va oferi integrare completă pentru dispozitivele compatibile cu standardele Android Auto și Apple CarPlay. Comenzile climatizării și volanul multifuncțional sunt, de asemenea, noi.

noul-ford-ecosport-1 (6)

Noul Ford EcoSport se va baza în continuare pe platforma lui Fiesta. Gama de motorizări pe benzină va fi formată din motorul de bază aspirat 1.5 Ti-VCT de 110 CP și din motorul turbo EcoBoost de 1 litru, cu 125 și 140 CP. Este posibil ca gama diesel formată din versiunile 1.5 TDCi de 75 și 95 CP să fie extinsă cu o variantă mai potentă, de 120 CP.

În Statele Unite, Ford EcoSport va fi oferit și alături de un motor aspirat pe benzină, de 2 litri, disponibil exclusiv cu o transmisie automată cu șase trepte și, în premieră, tracțiune integrală. Toate celelalte variante dispun de tracțiune față.

2018-Ford-EcoSportt3

Adaugati comentariu