Cum arată interiorul viitoarei Skoda Scala. Noi informații oficiale

Skoda Scala

Cel mai mare portbagaj din clasa sa, un limbaj de design îndrăzneț, inspirat de conceptul Vision RS și cel mai mare ecran multimedia din segment. Cu asta se laudă viitoarea Skoda Scala. Constructorul ceh face publice imagini cu interiorul viitoarei compacte.

O schiță cu interiorul viitoarei Skoda Scala, a cărui apariție a fost anunțată în urmă cu o lună, confirmă că avem de-a face cu prima mașină care primește noua generație a sistemului multimedia cu ecran independent, de 9.2 inci, poziționat deasupra consolei centrale, în câmpul vizual al șoferului. Oferit opțional, sistemul Virtual Cockpit vine la pachet cu cel mai mare display din clasă, cu o diagonală de 10.25 inci.

Skoda Scala

Citește și:

Viitoarea Skoda Scala a ieșit la teste pentru prima oară

Constructorul din Mlada Boleslav promite materiale premium, un spațiu interior generos, garantat de ampatamentul de 2,649 mm, și un portbagaj de 467 de litri (1.410 litri cu bancheta rabatată). Spațiul la genunchi de 73 mm, este echivalent cu cel din Skoda Octavia, iar spațiul la cap pentru cei care iau loc în spate, este de 982 mm, din nou cel mai mare din clasa compactă, susține Skoda.

Skoda Scala 2

Conceptul interior urmează liniile trasate de același concept Skoda Vision RS, transferat în premieră la un model de serie. Texturi noi și suprafețe moi se vor regăsi pe bord și pe panourile de control.

Viitorul posesor de Scala poate alege lumina ambientală albă sau roșie, dar și nuanțe în tonuri calde și cusături contrastante pentru tapițeria scaunelor. Tot opțională este și microfibra Suedia.

Noua Skoda Scala va fi prezentată pe 6 decembrie la Tel Aviv și va ajunge în showroom-uri în primăvara anului viitor.

Adaugati comentariu