Cum arată un Ferrari de 20.000 de euro

Ferrari F40 replica autoexpert.ro

Ferrari de 20.000 de euro: ori e defect, ori e lovit. Ei bine, niciuna dintre cele două scenarii. Pur și simplu… nu e chiar un Ferrari.

Ferrari F40: dacă nu cel mai apreciat supercar din toate timpurile, cel puțin unul dintre ele. Alături de Lamborghini Countach și Porsche 959, F40 a înflăcărat fanteziile puștilor din anii ’90. A, și, probabil, a decorat pereții mai multor dormitoare decât Pamela Anderson.

Povestea de azi este despre un F40. Sau aproape. De fapt, este despre o replică: un Ferrari de 20.000 de euro care are la bază un Pontiac Fiero. Îl găsești la vânzare aici și îl poți cumpăra imediat.

Ferrari F40 replica autoexpert.ro

 ➡ Acesta este Ferrari SF90 Spider 💡

Ce primești? În mod ciudat, niciunul dintre motoarele de pe Pontiac Fiero, ci un un motor Chevy V8, cu capacitatea cilindrică de 6,2 l. Deci nu ține totul doar de aspect, ci și de substanță. Motorul este cuplat la o transmisie manuală cu 5 trepte (probabil de origine Isuzu), este montat central și antrenează puntea spate. Nu sunt date legate de puterea maximă dezvoltată.

Ferrari de 20.000 de euro autoexpert.ro

Cum se restaurează un Ferrari F12 Superfast 💡

Nu există servodirecție, deci se conduce ”hardcore”, aerul condiționat nu funcționează, deci, din nou, se conduce ”hardcore”, iar caroseria mai are crăpături superficiale pe fibra de sticlă, semn că necesită un pic de atenție din partea viitorului proprietar. Sub capota din față se găsește un pseudo-portbagaj, ocupat în mare măsură de pompa de frână, roata de rezervă și alte subansamble.

Ferrari F40 replica autoexpert.ro

Ferrari de 20.000 de euro: rulajul

Exemplarul a fost fabricat în 1991, iar kilometrajul este defect, deci nu indică… nimic. Vânzătorul îl creditează cu 564 mile (908 km) parcurse, deci, teoretic, mașina asta e nouă! Totuși, privindu-i scaunele de Pontiac Fiero, ușor deformate și roase pe exterior, mă întreb cât adevăr se ascunde în spatele rulajului. Poate că s-au urcat la volan mulți potențiali clienți în showroom.

Dacă la exterior aduce a Ferrari F40, interiorul nu are nicio legătură cu modelul italian, ci își trădează originile americane.

 

via worldwidevintageautos

 

 

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top