Benzina, produs de lux. Video: cum să furi carburant fără să fii prins!

Cum să furi carburant autoexpert.ro

Poți să dai gaură în rezervor. Sau poți să alimentezi la pompă, fără să plătești. Sau, poți să alegi calea elegantă, care nici măcar nu te obligă să ieși din mașină. Oprești deasupra rezervorului benzinăriei, deschizi o trapă din podea și umpli canistrele. În cele ce urmează, prezentăm un tutorial predat de un mic întreprinzător din SUA: cum să furi carburant fără bătăi de cap.

Benzină scumpă? Nicio problemă: poți să rezolvi ”elegant” problema prețului, așa cum ne-o demonstrează un american ingenios. Tot ce-ți trebuie e un autovehicul cât mai încăpător, o mică modificare a podelei și 20 de minute de răbdare.

Ăsta e momentul de glorie al americanului, care le demonstrează tuturor europenilor care au renunțat la vanuri pentru SUV-uri că au greșit enorm. Scăderea accelerată a vânzărilor de MPV-uri în Europa a făcut ca în segment să rămână doar 5 modele. Deci decizia nu e dificilă: îl iei pe cel mai încăpător și gata!

Cum sa furi carburant autoexpert.ro

Apoi, îi scoți scaunele și ”decupezi” o trapă cu felxul în podea. În sfârșit, îl umpli cu recipiente și îl scoți la produs. Te duci la benzinărie, parchezi deasupra trapei de umplere a tank-ului și, cu o pompă, ”sugi” benzina direct în recipiente.

Cum să furi carburant: momentul de glorie!

Practic, 15-20 de minute i-au fost suficiente americanului pentru a-și face plinul. De trei ori i-a mers, timp în care a sustras 3,8 tone de combustibil. Cum de i-a ieșit atât de bine? S-a folosit și de o a doua mașină, care să blocheze vizibilitatea unei camere de supraveghere. Un SUV Porsche, că doar mergi la furat marfă scumpă, deci o faci cu stil.

Paguba s-a ridicat la 5000 de dolari americani, dar este probabil ca benzinăria s-o recupereze, date fiind filmările realizate de celelalte camere. Și nu este doar un caz izolat în SUA. A devenit o practică ce capătă amploare, afectând și alte benzinării.

via motor1

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top