Cum să gândeşti ca un gambler profesionist

Gambler dedicare indemanare autoexpert.ro

Nu există jucător pe această planetă care să nu îşi dorească ca la sfârşitul zilei să introducă în conturi o sumă cât mai mare de bani. Jocurile de noroc aduc fără discuţie partea lor de distracţie şi de relaxare, dar să recunoaştem că în primul rând câştigurile sunt ceea ce interesează în primul rând un gambler.

Să joci fără să ai parte măcar de o recompensă financiară cât de mică nu mai are nici o atractivitate şi nu cunoaştem jucătorii care să nu fi câştigat niciodată, pentru că în acest caz industria întreagă ar dispărea. Dar dacă vrei să devii un jucător productiv, atunci trebuie să gândeşti ca un jucător profesionist.

Nu au ei cea mai perfectă viaţa pe care să o invidiezi dar cu siguranţă că au găsit căile potrivite prin care să îşi asigure existenţa zilnică din jocurile de noroc. Despre micile lor secrete vom discuta în acest articol, aşa că îţi sugerăm să îl parcurgi cu atenţie dacă vrei să le urmezi exemplul.

Ce este un gambler profesionist?

Dacă eşti în pană de inspiraţie, biletu zilei este la numai un click distanţă şi îţi economiseşte şi timp preţios. Îţi arunci doar o privire pe evenimentele din bilet şi iei rapid decizia de a paria câţiva bani pe el. Mergi în final la noroc, pentru că indiferent de specialiştii care l-au gândit, în pariurile sportive intervine întotdeauna o doză mare de hazard.

Un gambler profesionist niciodată nu se va lăsa la mâna norocului, deşi la rândul lui şi acesta are mare nevoie de el. Un asemenea jucător îşi bazează însă jocul pe anumite calităţi pe care şi le-a consolidat în timp cât şi pe o experienţă îndelungată de joc.

Ca definiţie, un gambler profesionist este acel jucător care reuşeşte să fie profitabil pe termen cât mai lung. Cu alte cuvinte, un jucător de această talie va trebui întotdeauna să câştige din jocurile de noroc mai mult decât pierde, pentru a merita acest apelativ.

Gambler dedicare indemanare autoexpert.ro

Îndemânare şi cunoştinţe

Nimeni nu spune că trebuie să te naşti cu câteva calităţi care să te propulseze în lumea jucătorilor profesionişti, dar dacă le ai atunci este necesar să le şi exploatezi. Şi dacă ai ales să le exploatezi în industria jocurilor de noroc, cu atât mai mult ai nevoie să le pui în valoare.

Îţi trebuie în primul cunoştinţe despre jocul pe care vrei să îl abordezi şi o oarecare îndemânare în a specula de fiecare dată o ocazie oportună. Dacă cunoştinţele se pot dobândi prin studiu, o experienţă bogată de joc nu se poate realiza decât prin participarea efectivă la joc.

Şi aici intervine şi partea de îndemânare de care trebuie să dai dovadă ca şi jucător profesionist. Nu totul constă în modul în care ştii să pariezi, trebuie să ştii şi ce joc să alegi pentru a fi profitabil pe un termen cât mai lung cu putinţă.

Jocurile de masă au toate o margine de casă care diferă, în funcţie de versiunea de joc adoptată şi nu în ultimul rând de strategia cazinoului care îl oferă. Dacă ştii să îl alegi pe cel cu o margine cât mai mică, atunci şansele tale de a fi profitabil cresc, prin urmare ai ales corect.

În asta constă de fapt îndemânarea unui jucător profesionist, ştie întotdeauna ce joc să aleagă astfel încât să aibă şanse cât mai mari de profit. Şi dacă îl ajută şi norocul, atunci în mod sigur că îşi va realiza de fiecare dată acest ţel.

Gambler dedicare indemanare autoexpert.ro

Dedicare

În mod cert, diferenţa dintre un jucător amator şi unul profesionist stă în dedicarea pe care fiecare dintre ei o acordă jocurilor de noroc. Nu este uşor să fi dedicat jocurilor de noroc şi exact acest lucru va defini întotdeauna jucătorii profesionişti.

În fond, ce înseamnă să fi un jucător dedicat? În primul rând va trebui să acorzi jocurilor de noroc mare parte din viaţa ta şi să te instruieşti în permanenţă. Nu este de ajuns să cunoşti un joc la perfecţie, trebuie să îl şi practici la perfecţie de fiecare dată.

Un jucător profesionist dedicat nu va ceda niciodată în faţa nereuşitelor şi va merge întotdeauna înainte. Scopul său final este să atingă pragul succesului şi nu se va opri nici chiar când va ajunge să îl obţină.

Dedicarea nu înseamnă că odată ce ai ajuns să ai succes ţi-ai îndeplinit scopurile, dimpotrivă, trebuie să rămâi acolo cât mai mult timp cu putinţă. În fond, un jucător profesionist de succes trăieşte efectiv din această activitate aşa că va trebui să se păstreze cât mai mult timp în preajma succesului.

Învăţare din greşeli

Probabil că cea mai mare greşeală a unui jucător profesionist este aceea să nu înveţe din propriile greşeli şi să le repete la nesfârşit. Dacă pentru un jucător amator aceste greşeli aduc într-un fel frumuseţea jocului, pentru un gambler de succes repetarea lor este impardonabilă.

Cum să repeţi o greşeală care ţi-a răpit succesul şi care ţi-a afectat atât de mult bugetul alocat jocului? Şi să nu mai punem la socoteală faptul că însăşi viaţa ta de zi cu zi a fost afectată dramatic de aceste greşeli?

Dacă vrei să fi un gambler profesionist de succes întotdeauna va trebui să ţi cont de greşelile făcute şi să nu le mai repeţi niciodată. Şi dacă ai posibilitatea să le şi notezi undeva, nu ezita în nici un fel să faci acest lucru.

Este ocazia perfectă să faci o scurtă recapitulare a jocului şi să vezi care sunt împrejurările în care ai săvârşit aceste greşeli. Nu ai avut o strategie bine gândită de joc sau poate te-ai lăsat purtat de impulsul momentului şi ai luat o decizie proastă?

Indiferent de greşeala făcută în joc este cazul să recunoşti că este vina ta şi că trebuie să îţi revizuieşti maniera de joc. Poate că vei mai avea parte de greşeli în partidele viitoare, dar cu siguranţă că cele din trecut nu se vor mai repeta.

Concluzie

Un jucător profesionist şi mai ales unul profitabil nu se naşte peste noapte. Este nevoie de câteva calităţi native şi nu în ultimul rând de dedicare maximă atunci când alegi această activitate. Dacă vrei să devii un asemenea jucător ţine cont de sfaturile de mai sus, aplică-le şi cine ştie, peste ceva timp vei ajunge eroul unui astfel de articol.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top