Cum sa iti maresti vizibilitatea companiei folosind steaguri vela?

steaguri vela

Cum sa iti maresti vizibilitatea companiei folosind steaguri vela? Incet, incet economia incepe sa se redreseze. Profita de faptul ca terasele sunt deschise iar activitatile in aer liber incurajate pentru a aduce mesajul companiei tale cat mai aproape de publicul tinta.

Nu iti face griji in privinta bugetului deoarece ai la dispozitie un sistem de promovare ieftin si extrem de eficient, special conceput pentru a fi folosit atat in spatii libere exterioare cat si la interior – steagul vela personalizat.

Ce reprezinta un steag vela personalizat?

Un steag vela personalizat este unul dintre cele mai eficiente sisteme de expunere si este folosit, in special, pentru promovarea outdoor. El pune in valoare imaginea unei companii si aduce in atentie mesajul pe care aceasta isi doreste sa il transmita publicului tinta. Prin urmare, nu ar trebui sa lipseasca din strategia de promovare a niciunei afaceri care isi propune sa isi creasca vizibilitatea.

Cum poate fi personalizat un steag vela?

In momentul in care decizi sa folosesti steaguri vela in cadrul campaniilor tale de promovare, trebuie sa stii ca acestea iti ofera un nivel ridicat de personalizare. Ai posibilitatea de a alege dimensiunea lor in functie de locatia unde urmeaza a fi amplasate si de distanta de la care iti doresti ca mesajul sa fie vizibil. Aceasta porneste de la 2,2m pentru modelul S si ajunge la 5,2m pentru modelul XL. De asemenea, sunt disponibile mai multe forme: pana, dreptunghiular, lacrima, in format orizontal sau vertical.

Structura unui steag vela este realizata din polimer durabil iar materialul textil este printat UV astfel incat sa poti avea la dispozitie cele mai bune steaguri personalizate. Ai posibilitatea de a imprima mesaje sub forma de text sau imagini, alaturi de logo-ul tau. Spre exemplu, la Expoprint Media te poti orienta chiar si catre o imbinare intre toate cele trei elemente pentru a atrage, cu usurinta, atentia audientei. Majoritatea celor ce aleg sa foloseasca staguri vela, imprima grafica doar pe o parte deoarece, pe verso, se vede in oglinda.

Cum pot folosi, cu succes, steaguri vela personalizate companiile din industria auto?

Cu siguranta, steagurile vela personalizate aduc un real plus de valoare oricarui tip de companie care isi doreste sa se promoveze si sa ajunga mai aproape de potentialii sai clienti. Printre acestea se afla si companiile din industria auto.

Reprezentantele auto atrag atentia trecatorilor de la distanta, prin folosirea unui numar mare de steaguri vela personalizate plasate in fata showroomului. In general, grafica este simplista, punand accent pe logoul producatorului ce poate fi recunoscut cu usurinta. In plus, de multe ori, exista un steag vela personalizat langa fiecare model de masina sau langa cele ce beneficiaza de o promotie speciala.

O alta idee extrem de practica si foarte folosita este personalizarea de steaguri vela de catre companiile care produc accesorii auto precum acumulatori auto, detergenti lichizi pentru parbriz, anvelope. Acestea vor atrage atentia publicului tinta in momentul in care sunt plasate intr-o benzinarie, service auto cu care compania are parteneriat sau chiar in cadrul evenimentelor cu tematica ori a festivalurilor. In comparatie cu un flyer care are sanse mari sa fie aruncat, un steag  vela nu va putea trece niciodata neobservat. El isi face datoria precum un agent de vanzari serios, ce ajunge la un numar cat mai mare de potentiali clienti.

Nu in ultimul rand, un steag vela este un bun partener pentru companiile ce produc masini electrice, ajutand la promovarea acestora in parcuri, terase si chiar in zonele cu potential turistic mare, ce trag numerosi turisti. Ele pot fi amplasate chiar pe traseele fracventate, mai ales acolo unde se circula cu viteza redusa, putand fi vazute, cu usurinta, de la distanta.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top