Cum sa obții minim 22 de puncte la proba teoretică pentru obținerea permisului auto

chestionare auto permis

Obținerea permisului auto nu ține de noroc, după cum pot să creadă persoanele tinere care nu au experiența unui asemenea examen, ci de modul în care se învață și de seriozitatea cu care abordează toată perioada de pregătire.

Nicio persoană care va completa aproximativ 2 ore pe zi teste auto drpciv nu va pica examenul de la sală. Spre exemplu, în acest an, chest auto 2017 reprezintă cel mai important factor cand vine vorba despre obținerea permisului auto – idee în unanimitate acceptată de către cei care susțin un asemenea examen. Persoanele care pică examenul de la sală trebuie să repete experiența completării celor 26 de întrebări ce fac parte din testare până ce vor reuși să răspundă corect la minim 22 dintre acestea, însă, dacă vor reusi de la prima prezentare, vor putea trece și la traseu.

În cazul chestionarelor auto, se poate spune că există o rețetă a succesului, aceasta fiind pregatirea temeinică.

De ce completarea chestionarelor auto reprezintă calea sigură de a obține permisul de șofer

Lucrând zilnic chestionare de pe www.i-drpciv.ro, practic, se simuleazî examenul teoretic, iar psihicul persoanei în cauză se va obișnui cu ideea de examen, ceea ce înseamnă că stresul nu va fi resimțit la un nivel atât de mare încât să influențeze chiar și rezultatul examenului.

Deși este de dorit să sa lucreze cât mai multe chestionare, nu este recomandat ca această activitate să ocupe toata ziua persoanei care se pregătește. Completarea chestionarelor poate fi practicată înainte de a începe școala de șoferi sau din acel moment. Pentru o pregătire temeinică 2-3 ore/zi se vor dovedi suficiente. Elevul ar trebui să-și inducă ideea că studierea legislației și completarea chestionarelor sunt lucruri firești înainte de examen. În situația în care le va aborda forțat, nu-i va face plăcere să se știe condiționat și, cel mai probabil, nu va reține nimic.

Răspunsurile corecte la chestionare nu pot fi date dacă nu se citește legislația. Citind Codul Rutier sau alte cărti relevante și, ulterior, lucrând chestionarele de pe http://www.i-drpciv.ro/chestionare-auto-drpciv/, răspunsurile vor fi mult mai clare și mult mai simplu de inteles. Bineînțeles că pot exista situatii în care nici măcar după ce citeste legislația, persoana în cauză să nu înțeleagă anumite aspecte, însă acestea trebuie să discute cu instructorul auto pentru a se depăși astfel de momente. În niciun caz, răspunsurile la chestionare nu trebuie să se învețe pe de rost.

Chestionarele nu se lucrează în momentele în care persoana în cauză se simte foarte obosită. De regulă, informațiile se rețin cu mult mai simplu dimineața, iar acest lucru se aplică și în acest caz.

Și, nu în ultimul rând, o persoană care nu reușește să lucreze chestionare auto în mod constant cu 25 sau 26 răspunsuri corecte, nu este pregatită pentru examenul la sală! Partea teoretică și, inclusiv, chestionarele nu pot fi privite decât cu seriozitate! Nu se poate vorbi despre norocul de a da 22 de răspunsuri bune, ci despre neșansa de a fi copleșit de emotie, fapt ce a dus la cateva greșeli!

Bineînțeles, la fel de serios trebuie privită și pregatirea pentru traseu. De fapt, pentru traseu, atenția la volan și o bună cunoaștere a părții teoretice vor face casă bună. În contextul pregătirii pentru examenul teoretic și practic ce se va programa dupa realizarea cursurilor unei școli auto, orice îndrumare este utila, iar onlines.ro este un site cu numeroase articole de interes pentru cei care au nevoie de sfaturi care să îi ajute pe toată perioada pregătirii pentru obținerea permisului de șofer.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top