Cum să porți o geacă de piele ca bărbat

geacă de piele

O geacă de piele bărbați este ceva ce aproape orice bărbat va deține la un moment dat în viața lui – iată cum să porți una ca să profiți la maximum și să arăți grozav.

Fă-o să dureze

O geacă de piele bărbați bună va rămâne cu tine zeci de ani. Alegerea unui design simplu, clasic, cum ar fi un bomber în stil A2, va face ca geaca să nu se demodeze niciodată și să funcționeze cu mai multe articole din garderoba ta. Evită ornamentele grele, fermoarele inutile etc. Mai puțin înseamnă mai mult! Și pentru a te asigura că investiția este de lungă durată, fii conștient de material – pielea de miel, de exemplu, poate fi moale și suplă, dar nu este nici pe departe la fel de dură și rezistentă ca pielea de vacă sau de capră!

Echilibrează

Gecile de piele au un caracter incontestabil macho, cu care poate fi dificil de lucrat. Păstrează-ți stilul „cool” cu câteva piese „mai moi” care să se asorteze – eșarfele și căciuliile funcționează de minune iarna, în timp ce pantalonii mai sport și pantofii cu profil redus fac o treabă bună. Cizmele, pantalonii mai largi, cămășile cu guler și orice lucru formal ar trebui probabil evitate. Întreaga idee aici este să compensezi „declarația” gecii, las-o să preia conducerea și păstrează restul ținutei relativ discret, casual.

Cunoaște-ți istoria

Atunci când îți construiești look-ul, te ajută să cunoști originile designului jachetei tale – de unde provine. Scopul pentru care a fost conceput un stil și cine l-a adoptat îți poate oferi indicii grozave despre ce ai putea vrea să încerci. Gecile bomber sunt clasice americane și contrastează bine cu piese mai moderne, cum ar fi pantofii de skate și pantalonii de jogging. Gecile moto au o mulțime de istorie rock and roll europeană și se potrivesc de minune cu blugi skinny și tricouri supradimensionate, drapate.

Să știi când să nu porți o geaca de piele barbati: dacă te-ai îndrăgostit de o geacă de piele, probabil că vei vrea să o porți peste tot. Dar există o mulțime de momente când pur și simplu nu ar trebui să faci asta. Evenimentele formale și de afaceri sunt o interdicție, evident, iar vremea foarte caldă va provoca transpirație gravă (din nou, pielea este poroasă și absoarbe lichide care o pot deteriora).

Modalități în care poți combina o geacă de piele barbate

Geacă bomber cu pulover verde

Dacă îți iti este frig sau trebuie să adopți un stil  casual, un lucru frumos de purtat sub geaca de piele bărbați este un pulover. Principalul beneficiu al acestei jachete în stil bomber este că te vei simți cald și vei arăta frumos.

O cămașă albă sub un bomber maro

Ai nevoie de o combinație simplă, dar atractivă? Poartă un tricou alb sub o geacă bărbați maro tip bomber cu guler de blană. Cămașa albă și blugii albaștri sunt întotdeauna o alegere frumoasă pentru a crește atracția.

Jachetă stil palton din shearling cu o cămașă neagră

Un om care lucrează are nevoie de ceva formal și iată răspunsul tău. Include o cămașă neagră formală cu o geacă de piele neagră cu guler de blană. Ochelarii negri reprezintă un plus.

Jachetă învechită, pulover roșu și blugi albaștri

Este o combinație grozavă între un pulover roșu cu o jachetă maro învechită. Acest ansamblu va fi îndrăgit de cei care nici măcar nu știu să poarte o geacă de piele cu blugi. O pereche de ghete maro, blugi și ochelari negri se vor asorta perfect.

Cămașă albastră formală, pantaloni maro închis și geacă

Iată cum să porți o geacă de piele bărbați la birou. O geacă de culoare maro cu pantaloni maro conferă un stil impresionant pe care nimeni nu îl va uita. O cămașă formală cu cravată menține aspectul îngrjit. Dacă te gândești să coafezi o geacă de piele bărbați într-un mod formal, ideea de mai sus este pentru tine.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top