Cum să salvezi o barcă de lux Pavati intrând în lac cu un Jeep Wrangler și Ford F-150 Raptor

pavati wakeboat

Un american a încercat să își salveze barca de lux Pavati în valoare de peste 300.000 USD care era pe pe cale să se scufunde în lacul Cedar din Indiana intrând în apă cu un Jeep Wrangler și un Ford F-150 Raptor.

Cum se poate să îți cumperi o barcă de lux și să nu știi să o lansezi la apă? Circumstanțele nu sunt foarte clare dar se pare că în momentul în care un american potent a încercat să ridice de la la apă barca de lux Pavati, specială pentru surf, și a intrat cu peridocul tras de un Jeep Wrangler în apă, barca s-a înclinat pe o parte și a început să se scufunde.

Din filmulețul postat se vede cum în apă intră și un Ford F-150 Raptor, probabil în încercarea de a salva barca. Noi credem că Fordul încearcă să remorcheze Jeep-ul care la rândul său încearcă să remorcheze barca.

Doar că la un moment dat Ford F-150 Raptor pierde contactul cu solul probabil din cauza apei prea adânci și începe să plutească.

Pavati wakeboat

Întreaga aventură este povestită de o femeie aflată pe mal. Cert este că la un moment dat pare că Ford F-150 Raptor a fost decuplat de la Jeep Wrangler și doi oameni îl împing prin apă spre mal.

La secunda 53 a filmulețului barca începe să se scufunde dar în secunda următoare vedem cum Jeep-ul Wrangler dă cu spatele prin apă și barca începe să iasă la suprafață, semn că s-a reușit remorcarea acesteia.

În filmuleț concluzia este că atât barca cât și Jeep-ul și Fordul s-au scufundat.

Pavati este un producător de lux de bărci pentru surf care au un fund special pentru a produce valuri peste care surferii să sară. Pavati are un motor inboard supraalimentat de 6,2 litri care produce peste 500 CP și costă peste 300.000 USD.

Citește testul cu noul Jeep Wrangler 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top