Cum se plăteşte tariful de trecere a podurilor de la Feteşti şi Cernavodă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) reaminteşte conducătorilor auto care tranziteaza Podurile de la Feteşti şi Cernavodă, că au la dispoziţie mai multe variante de plată a tarifului de trecere (PEAJ).

Pentru a evita aglomeraţia formată la punctele de taxare sau în benzinăriile din zonă, tariful de tranzitare a podurilor de la Feteşti şi Cernavodă poate fi plătit şi prin intermediul www.erovinieta.ro sau prin SMS la numărul 7577.

În cazul în care nu aţi achitat PEAJ la momentul efectuării trecerii puteţi face acest lucru, pană a doua zi la ora 23.59, prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, prin SMS şi la toate punctele acceptate din ţară – Mol Retail Comerţ, SC Mol România Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC OMV Petrom Marketing SRL, SC Lukoil România SRL, UNTRR.

A. Pentru achitarea peaj prin sms la numărul 7577 (număr disponibil în toate reţelele de telefonie mobilă din ţară), trebuie efectuaţi următorii paşi :

1. Se trimite la 7577 textul care conţine numărul de înmatriculare şi categoria tarifară corespunzătoare tipului de vehicul (1,2,3 sau 4).

De exemplu dacă este vorba despre un autoturism cu nr. de înmatriculare X-01-YYY , trimiteti mesajul cu textul „X01YYY 1”

 

Citşte continuarea pe www.floteauto.ro

Adaugati comentariu