Cum te poate ajuta SafeTacho să folosești integral datele tahografului

SafeTacho

SafeFleet (Compania ETA Automatizări In­dustriale din Timişoara) lansează în România pachetele SafeTacho – soluții pentru utilizarea integrală a datelor din tahografe în scopuri analitice și strategice.

 

Ca rezultat al unor necesități tot mai evidente semnalate de clienții SafeFleet – manageri de flote auto – pachetele SafeTacho vin ca o soluție de optimizare în utilizarea datelor stocate prin tahografe. Dacă până acum volumul mare de date ajungea într-o formă nestructurată în companiile care dețin flote auto, informațiile rezultate fiind utilizate, de cele mai multe ori, strict în scopul verificării de către autorități, odată cu lansarea pachetelor SafeTacho aceste date primesc o atenție sporită și o utilitate extinsă.

 

Prin SafeTacho compania timișoreană propune managerilor de flote auto 3 soluții de utilizare a datelor, soluții complementare concentrate diferențiat pe 3 zone de interes:

  1. TachoDriver – care oferă acces atât la datele de identificare a șoferilor, cât și la diverse rapoarte de activitate ale vehiculelor: foaie de parcurs (necesară pentru deducerea TVA-ului), călătorii (corelarea diferitelor date – timp de condus, pauze, distanță, consum), comportamentul șoferilor (date cu privire la frânări, accelerări, depășiri de viteze, etc), activitatea într-o regiune de interes (o raportare necesară pentru respectarea legii MiLoG);
  2. Tacho Real Time – pentru analiza în timp real a informațiilor primite de la tahograf. Tacho Real Time are ca principale coordonate Activitate Taho (reprezentare grafică pentru activitatea șoferilor, care permite administratorilor de flote auto să verifice detalii de raport prin zoom in și zoom out pe activitate, sau click pe intervalele din grafic), și Informații Curente Taho prezentate în versiunea de tabel (statusul la un moment dat al șoferului, timpul rămas până la următoarea pauză, durata următoarei pauze, compensare, amendă);
  3. Tacho Download utilizat pentru descărcarea datelor la distanță, fără a fi nevoie de accesul fizic la tahograf. 

    Soluțiile SafeTacho vin în completarea Directivei Timpului de Lucru și oferă posibilitatea utilizării datelor de la tahograf într-o versiune analitică personalizată.

     

    Safefleet este reprezentată în România prin compania ETA Automatizări In­dustriale din Timişoara, remarcându-se pe piața de profil prin soluții de top pentru monitorizarea și managementul flotelor auto și integrând în portofoliu de clienți nume importante din domenii variate precum: transport & logistică, agricultură, bănci & asigurări, securitate, telecom, distribuție sau construcții.

Adaugati comentariu