Cum transportăm bicicletele în concediu

Bicicleta este un vehicul cu două roți așezate în linie una în spatele celeilalte, pus în mișcare prin intermediul a două pedale acționate cu picioarele. Mersul pe bicicletă este de trei ori mai eficient din punct de vedere energetic decât mersul pe jos, iar viteza de deplasare este mult mai mare. Acest mijloc de transport este ușor de utilizat vara și destul de încurajat în ultima vreme, atât pentru exercițiul fizic, cât și pentru a ajuta la fluidizarea traficului și reducerea poluării.

Bun, dar cum o transportăm în călătoriile noastre? Din cauza dimensiunilor este greu să o punem în portbagaj, mai ales dacă avem și un bagaj voluminos. Suporturile pentru biciclete sunt foarte utile în aceste cazuri. Fie că optezi pentu suportul pe cârlig sau cel pe plafon, ambele reprezintă soluții în a-ți transporta bicicleta în siguranță. Cum nu le poți avea pe toate, fiecare dintre ele prezintă avantaje și dezavantaje. Iată care sunt acestea:

Suportul pe cârlig

Avantaje:

-Montarea facilă a bicicletei și acces la aceasta foarte ușor.
-Varianta cea mai ieftină.
-Consum mai mic de combustibil.
-Demontare foarte ușoară a suportului și ușurință în depozitare.

Citeste pe MissAuto continuarea articolului

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top