Cum va arăta noua Skoda Superb și când va ajunge în showroom?

Skoda Superb 2

Skoda Superb facelift își face apariția în premieră într-o schiță de design, făcută publică de constructor, cu puțin timp înaintea prezentării oficiale, programate să aibă loc în curând. Mașina va fi dezvăluită luna aceasta, în cadrul unui eveniment sportiv major.

Noua Skoda Superb va fi prezentată la Bratislava, cu ocazia Campionatului Mondial de Hochei pe Gheață, care se desfășoară în perioada 10-26 mai în Slovacia. Constructorul ceh sponsorizează evenimentul sportiv încă din 1993.

Skoda Superb

Skoda Superb blindată – Pentru drumurile la supermarket-uri periculoase

Schița oficială arată grila tipică modelelor brand-ului de la Mlada Boleslav, dar farurile și proiectoarele de ceață prezintă acum un aspect nou.

Așa cum s-a întâmplat și la noua Skoda Scala, prezentată la Salonul Auto de la Geneva în luna martie, logo-ul obișnuit va fi înlocuit de denumirea modelului.

Iată cele mai importante momente din istoria modelului Skoda Superb:

  • A venit pe lume în 1934, la uzina Mlada Boleslav.
  • Începând cu 1947, limuzina a fost produsă și la Kvasiny.
  • În 1993, devine vehicul partener al Campionatului Mondial de Hochei pe Gheață. Este cel mai longeviv parteneriat din istoria campionatelor mondiale.
  • În 2001, este dezvăluit primul Superb modern, la Salonul Auto de la Frankfurt.
  • În aprilie 2017, modelul atinge borna de un milion de unități produse.

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top