Cumpără-ți o mașină cu economiile de pe câteva luni

Cumpără-ți o mașină cu economiile pe câteva luni

Astăzi, achiziționarea unei mașini nu mai este o problemă, dat fiind faptul că există milioane de opțiuni de mașini la mâna a doua pe piața auto din România. Cu toate acestea, atunci când îți dorești ca viitorul tău autoturism să nu fie doar o “rablă” pe patru roți, iar banii pe care îi plătești să nu fie “aruncați în vânt”, folosește una dintre cele mai sigure modalități: mașinile confiscate de către ANAF.

Astfel, chiar și cu banii economisiți pe câteva luni sau cu un credit rapid îți poți cumpăra o mașină folosită, dar care este de foarte multe ori, mult mai avantajoasă decât în cazul în care ai cumpăra una adusă din afară.

Care sunt avantajele achiziționării unei mașini confiscate?

Faptul că îți vei cumpăra un autovehicul care este vândut de către ANAF vine la pachet cu o serie de beneficii, ce nu îți sunt garantate de către un vânzător de mașini second-hand. În primul rând, acest autovehicul este verificat și garantat în ceea ce privește numărul real de kilometri, proprietarul și întreg istoricul de la data ieșirii de pe poarta uzinei producătoare. În cel de-al doilea rând este foarte avantajos că știi în mod cert că nu este o mașină care a fost furată sau care figurează în baza de date a mașinilor dispărute, ceea ce înseamnă că nu există niciun risc ca autoturismul să-ți fie solicitat înapoi de către adevăratul proprietar, așa cum au mai fost cazuri în acest sens. VIN-ul mașinii este verificat prin toate bazele de date la nivel internațional, așa că, din acest punct de vedere, autovehiculul este sigur că poate fi cumpărat fără niciun fel de probleme.

Nu trebuie uitat nici faptul că vânzătorul este o firmă din România, ceea ce înseamnă că nu vei mai trece prin probleme legate de dovedirea istoricului deținerii mașinii. Astfel, în acest caz, înmatricularea se va face mult mai rapid (bineînțeles, după verificarea RAR, dacă este nevoie). Un alt beneficiu este dat de faptul că ai girul statului român în ceea ce privește achiziționarea acestui bun, astfel că procedura este una garantată și știi cu siguranță că documentele mașinii sunt verificate și pară-verificate de către reprezentanții ANAF. Desigur, faptul că vei intra la o licitație la care prețul poate crește, mai ales dacă există un interes pentru respectivul automobil și că trebuie să plătește 10% din valoarea prețului de strigare pot reprezenta niște mici impedimente.

Dar, amintește-ți că prețul de pornire al unui astfel autovehicul este cu până la 35%-45% mai scăzut decât unul de pe piața auto, ceea ce înseamnă că, și-n cazul în care se va licita, nu o să ajungi la prețurile unei mașini second-hand de la un vânzător normal. În plus,  astfel de licitații se organizează periodic, iar varietatea mașinilor se întinde de la modele mai vechi, dar de top și până la autoturisme autohtone, cu un număr mic de kilometri la bord. Ceea ce înseamnă că este foarte probabil să găsești la ofertă automobile de top în ceea ce privește dotările, marca, modelul sau alte facilități. Iar prețul poate fi unul cu adevărat avantajos pentru tine, în calitate de cumpărător, așa că, gândește-te cât se poate de serios la această posibilitate de a-ți cumpăra o mașină la un preț redus!

Adaugati comentariu