Cumperi o Mazda MX-30, primești gratuit un wallbox

Test Mazda MX-30 autoexpert.ro

Mazda România vine cu o ofertă interesantă pentru clienții modelului MX-30. Astfel, la achiziția unei electrice Mazda primești gratuit un wallbox Elvi EVBox.

Mazda România și Engie România au focut un parteneriat care are în vizor clienții modelului electric MX-30. Astfel, la achiziția fiecărui exemplar al modelului, primești gratuit un wallbox. Stația de încărcare este produsă de liderul mondial în domeniu, EVBox. O echipă Engie îi facilitează proprietarului instalarea wallboxului acasă sau la orice locație aleasă de acesta. Prețul ”la liber” al unei astfel de stații se apropie de 5000 de lei. Stația poate încărca bateria cu curent alternativ între 1,4 și 22 kW.

Cadoul oferit de Mazda și Engie este, însă, și mai interesant. Astfel, dacă aleg să încheie cu Engie un contract de furnizare de energie electrică din surse regenerabile, clienții pot obține și un abonament de servicii e-mobility.

Primești gratuit și curent pentru 3000 km

În baza sa, proprietarul primește asistență tehnică Engie, acces la rețeaua e-charge cu mai bine de 160 de puncte de încărcare în România, încărcare gratuită pentru primii 3000 km și monitorizare on-line a încărcărilor.

 

„Decarbonizarea transportului rutier este una din tendințele care se configurează din ce în ce mai pregnant nu doar la nivel european, ci și în România. De aceea, ne propunem să devenim partenerul de soluții de încărcare electrică pentru producători auto care, la rândul lor, au drept obiectiv să le ofere clienților lor produse integrate verzi. Suntem bucuroși că parteneriatul semnat cu Mazda constituie încă un pas în această direcție.”, declară Nicolas Richard, Director General Adjunct Energy Supply & Solutions, ENGIE Romania.

Primești gratuit un wallbox Elvi by EVBox autoexpert.ro

Ce este MX-30?

Mazda MX-30 este un crossover electric care împarte platforma cu CX-30 și are dimensiuni exterioare apropiate de aceasta. Pentru suma de 500 de euro, poate fi comandată vopsea tri-ton. Ușile din spate se deschid în sens invers, ca la legendarul RX-8, deci nu există stâlp central. Astfel, accesul la interior este extrem de simplu.

➡ Configurează aici MX-30! 💡

Habitaclul este un pic mai mic decât la CX-30. Totuși, designul șic și materialele eco, inclusiv plută, creează o senzație plăcută, caldă, de ”acasă”. O baterie Li-ion de 35,5 kWh brut este montată între punți. Aceasta asigură o autonomie mixtă WLTP de 200 km și urbană de 262 km. Atât am obținut și noi în testul cu MX-30.

test Mazda MX-30 2020

„Dorim să le asigurăm clienților Mazda MX-30 toată infrastructura necesară pentru a se bucura și concentra asupra plăcerii de a conduce și sentimentului de comuniune cu mașina, atribute centrale Mazda. Astfel, am ales ENGIE ca partener și împreună le oferim posesorilor de Mazda MX-30 stații de încărcare Elvi de 22 kW în mod gratuit, pentru a le elimina grija încărcării autovehiculului atunci când se află acasă”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda România.

Adaugati comentariu