Cupa Franzdorf Polaris

Ediţia 2011 a „Cupei Franzdorf Polaris“ va fi organizată în perioada 16 – 18 septembrie 2011 de către Consiliul Local Văliug şi ACM Sport, în parteneriat cu Primăria Municipiului Reşiţa.

Competiţia se adresează pasionaţilor de autovehicule de tip ATV, Quad şi Side-by-Side şi este în egală măsură un concurs sportiv şi un eveniment de promovare a turismului activ, sportiv şi de aventură (TASA) în Banatul Montan.

Spre deosebire de grupele Quad şi Side-by-Side, grupa ATV este împărţita în trei clase distincte. Clasa „Hobby“ este destinată începătorilor, în timp ce clasele „Open“ şi „Extrem“ vor fi animate de piloţi consacraţi.

Cu un buget total de 5.000 EURO pentru premii în bani şi cu o structură de organizare care permite câştigarea unor premii individuale de pâna la 1.000 EURO, „Cupa Franzdorf Polaris“ este cea mai „valoroasă“ competiţie de profil din România.

Clasamentele finale vor aduce pe podiumurile claselor şi grupelor pe cei care s-au dovedit a fi cei mai buni pe parcursul celor trei zile de concurs desfăşurate, prima la Reşiţa, în sistem „trial“ şi următoarele două la Văliug, în sistem circuit.

În afara competiţiei propriu-zise, Ţarina din Văliug va găzdui, în 17 şi 18  septembrie, o expoziţie de autovehicule de teren.

Iar pentru ca totul să capete aerul de sărbătoare binemeritată, în seara zilei de 17 septembrie Bere Gratis va concerta pentru toţi cei prezenţi într-un cadru feeric, culminând cu un spectacol de artificii.

Pentru detalii, veniţi alături de noi prin www.cupafranzdorf.com.

Adaugati comentariu