Cupa Pitești Retail Park cea mai grea și spectaculoasă etapă de Super Slalom și Îndemânare Auto

Cupa Pitești Retail Park cea mai grea și spectaculoasă etapă de Super Slalom și Îndemânare Auto.Mihai Mateescu câștigă Campionatul Național de Super Slalom iar Mădălin Cristian Popescu câștigă Campionatul Național de Îndemânare Auto.

Un nou record de participare

Cupa Pitești Retail Park revine spectaculos in peisajul motorsportului autohton cu o etapă dintre cele mai dificile pentru piloții Campionatului Național de Super Slalom (CNSS) și  Îndemânare Auto (CNIA).

GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și Pitești Retail Park – Auchan Bradu, gazdă și parteneri organizatorici, au reușit un nou record de participanți!

Pe o vreme schimbătoare, de la asfaltul încins până la ploaie intensă, piloții au făcut față cu brio acestor condiții extreme, cu ieșiri în decor, derapaje controlate și viteze amețitoare.  Un spectacol total, apreciat de numeroșii spectatori piteșteni, cei care ne-au fost alaturi pe tot parcursul celor două zile ale acestui eveniment, inclusiv la premiere.

Aflați la cea de-a cincea etapă din cele șapte ale CNSS-CNIA, rezultatele din acest weekend încep să contureze poziția piloților în clasamentele anuale, pe grupe, clase, open  și echipe.

Campionatul Național de Super Slalom

Campionatul Național de Super Slalom, primii trei clasați – OPEN, sunt cei care au dominat cursa, cei cu cele mai spectaculoase evoluții, toți trei fiind departajați de mai puțin de o secundă.

Locul 1 este câștigat de experimentatul pilot bucureștean, Mihai Mateescu (00:45:71), revenindu-i astfel poziția a treia în clasamentul OPEN anual.

Locul 2 il ocupă Filip, fiul lui Mihai Mateescu, talentatul junior de numai 16 ani, cu timpul de 00:46:31, menținându-se astfel pe prima poziție în clasamentul OPEN anual.

Locul 3 îi revine pilotului Marius Voicu, unul din abonații podiumului OPEN, cu timpul de 00:46:52, în acest moment clasat pe locul doi în clasamentul OPEN anual.

Surprize și spectacol au foat in toate clasamentele pe grupe și clase, juniorii (cu vărsta între 14-18 ani) fiind la mare înălțime, susținuți și aplaudați de spectatorii piteșteni cu ropote de aplauze.

Campionatul Național de Îndemânare Auto

Campionatul Național de Îndemânare Auto, primii trei clasați – OPEN, o lupta la fel de intensă (primii doi fiind la o diferență de sub 3 zecimi de secundă),  cei care ocupă și primele două locuri în clasamentul anual.

Locul 1 este câștigat de vâlceanul Cristian Mădălin Popescu (00:49:36), revenindu-i astfel poziția a patra în clasamentul OPEN anual.

Locul 2 il ocupă gălățeanul Cristian Ioan Oancea, cu timpul de 00:49:61, menținându-se astfel pe poziție treia în clasamentul OPEN anual.

Locul 3 îi revine câmpulungeanului Noris Albert Coriu, talentatul junior de numai 14, cu timpul de 00:50:40, în acest moment clasat pe locul șasei în clasamentul OPEN anual.

De asemenea, in celelalte clasamentele pe grupe și clase, juniorii (cu vărsta între 8-14 ani) au dat farmec acestei întreceri automobilistice, performanța fiind la cele mai ridicate cote.

Cupa Pitești Retail Park, a fost un nou test al capacității organizatorice. Deși au avut loc 133 starturi în cadrul unei manșe de concurs, cu un total de 399 starturi (antrenament cronometrat și 2 de concurs), programul a fost respectat la minut, atât datorită echipelor de arbitri din Câmpulung și Buzău, cât și cronometrării realizate de Onest Timing.

Partenerii acestui eveniment au fost:  ISUJ Argeș, Jandarmeria Argeș și DJST Argeș.

Spectacolul din cadrul CNSS si CNIA va avea loc peste 2 săptămâni, cu ocazia etapei a șasea, Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea, programată în perioada 3-4 septembrie.

Adaugati comentariu