Cupa SAB & ACCESORII 2022 încheie spectaculos sezonul competițional al CNSS; CNIA ȘI CNVE

Cupa SAB & ACCESORII 2022 încheie spectaculos sezonul competițional al CNSS; CNIA ȘI CNVE. Evenimentul organizat de GT Auto Club Sportiv și gazda SAB & ACCESORII 2022, au reușit să ofere cele mai bune condiții piloților celor trei Campionate Naționale: Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și Vehicule Electrice (CNVE) – aflate sub egida FRAS.

 Spectacol total

Pe o vreme însorită, cu foarte mulți spectatori și un traseu dedicat CNIA-CNSS-CNVE, piloții au reușit un spectacol total. Spectatorii încântați de prestația acestora, cu juniori de 9-14 ani, seniori de peste 65 ani, grupa Dacia, Femina și cei cu mașini electrice, i-au susținut cu ropote de aplauze pe tot parcursul celor două zile de concurs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deși evenimentul a fost cu caracter demonstrativ (fără să influențeze clasamentele anuale ale celor 3 campionate), performanța a fost la cele mai ridicate cote pentru obținerea unei poziții fruntașe în clasamentul pe grupe, clase, open și echipe.

Clasamentul Open Îndemânare Auto

Clasamentul Open Îndemânare Auto (debutanții, cei care fac primul pas în motorsport), extrem de disputat (primii 3 fiind desparțiți de mai puțin de o secundă) a fost dominat de gălățeanul Cristian Ioan Oancea, cu timpul de 00:46:90, obținând astfel prima poziție în acest important clasament.

Pe locul 2, cel care s-a apropiat cel mai mult de prima poziție, s-a clasat vâlceanul Cristian Mădălin Popescu, cu timpul de 00:47:29.

Pe locul 3 s-a clasat tânărul bucureștean Matei Alexandru Pavelescu, de asemenea foarte aproape de cei doi, cu timpul de 00:47:49.

Clasamentul Open la Super Slalom

 

Clasamentul Open la Super Slalom (piloții experimentați, cei cu vechime în motorsport) a fost cel mai strâns, primii 6 piloți fiind despărțiți de mai puțin de o secundă.

Primul clasat, Marius Voicu din Zurbaua, jud. Ilfov, și-a confirmat poziția de lider al CNSS, cu timpul de 00:44:36.

Poziția secundă a obținut-o bucureșteanul de numai 16 ani, Filip Matescu, cu timpul de 00:44:54.

Poziția a treia i-a revenit bucureșteanului Mihai Mattescu (tatăl lui Filip), cu timpul de 00:44:92.

Clasamentul Open al Vehiculelor Electrice

Clasamentul Open al Vehiculelor Electrice (posesori de automobile cu propulsie electrică) a fost printre cele mai disputate, cu primele 7 poziții aflate la mai puțin de o secundă!

Într-o formă excelentă, bucureșteanul Ciprian Cherciu obține prima poziție, cu timpul de 00:46:14.

Foarte aproape de acesta, sub 2 zecimi de secundă, brașoveanul Horia Platona obține poziția secundă, cu timpul de 00:46:28.

Locul 3, extrem de aproape de Horia (1,1 zecimi de secundă) îi revine pilotului bucureștean Marian Andrei (realizatorul I like IT), cu timpul de 00:46:39.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CURSA CAMPIONILOR CNIA-CNSS-CNVE, CUPA SAB & ACCESORII 2022 încheie un sezon competițional complet,  cu o creștere importantă a calității prestației piloților și a nivelului pregătirii mașinilor de concurs. Rezultatele din acest an ne determină să ne organizăm și mai bine pentru sezonul competițional 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.gtautoclub.ro – Facebook GTAutoClub.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top