Cupa și Supercupa României în vizită la Țiriac Auto

Câștigătoarea din acest an a Cupei României și a Supercupei României, echipa FC Dinamo, își prezintă prestigioasele trofee în showroom-urile Mitsubishi Țiriac Auto din București, Brașov și Pitești.

De 13 ori castigatoare a Cupei Romaniei si de 2 ori a Supercupei Romaniei, echipa Dinamo este mai aproape acum de sustinatorii ei prin intermediul Tiriac Auto.

Din 11 Septembrie, timp de o luna, cele mai ravnite trofee din lumea fotbalului romanesc, Cupa si Supercupa Romaniei se vor afla in showroom-urile Mitsubishi  Tiriac Auto din Bucuresti, Brasov si Pitesti.

Partenerii si clientii Mitsubishi, fani ai echipei  pot admira cele doua trofee, pot face fotografii cu  jucatorii si primesc carti postale cu semnaturile acestora  in cadrul acestui road show al Cupelor la Tiriac Auto.  Luni, 17 septembrie, in Showroom-ul Tiriac Auto din Bulevardul Expozitiei 2, vor fi prezenti la prima intalnire cu sustinatorii echipei  Dinamo, antrenorul Dario Bonetti si vedetele noului sezon. Orarul vizitelor echipei se afla pe site-ul www.tiriacauto.ro

Cele doua trofee se vor afla in showroom-urile  Mitsubishi  Tiriac Auto dupa urmatorul program:

11 – 17 septembrie Tiriac Auto  Bucuresti – Expozitiei
18 – 22 septembrie Tiriac Auto Brasov
25 – 29 septembrie Tiriac Auto Pitesti
06 – 10 octombrie Tiriac Auto Bucuresti  Giulesti

Adaugati comentariu