CUPRA Formentor VZ5 Taiga Grey este o ediție specială limitată la 999 unități

Cupra Formentor VZ5 Taiga autoexpert.ro

CUPRA aduce o notă în plus de individualitate lui Formentor VZ5. Spaniolii lansează producția versiunii VZ5 Taiga Grey, o ediție limitată la 999 unități.

Formentor vine cu o platformă avansată. Aceasta are tren de rulare adaptiv, ce poate fi personalizat prin selectarea diferitelor moduri de conducere. Direcția progresivă, transmisia cu schimbări rapide de trepte și tracțiunea integrală fac parte din peisaj. Toate susțin performanțele motorului de 2,5 litri TSI în cinci cilindri. Acesta furnizează 390 CP (287 kW) și un cuplu de 480 Nm.

Cupra Formentor VZ5 Taiga autoexpert.ro

Designul modelului CUPRA Formentor VZ5 este accentuat prin adăugarea ediției limitate VZ5 Taiga. Aceasta este oferită în culoarea Taiga Grey, o culoare unică creată pentru acest autovehicul special. Culoarea exterioară se potrivește cu acest interior specific. Scaune sunt oferite în Dinamica Black perforată și piele Nappa maro.

Fiecare CUPRA Formentor VZ5 Taiga Grey va include numărul autovehiculului gravat cu laser pe panoul ușii, cu efect de umbră, evidențiind caracterul exclusiv al autovehiculului și marcându-i locul în istoria mărcii.

Formentor VZ5 Taiga Grey – alte dotări

Caracterul puternic este amplificat de farurile Matrix LED, acum echipare standard pentru CUPRA Formentor VZ5, ce oferă tehnologie de ultimă oră, asigurând o iluminare mai intensă, mai inteligentă și extrem de eficientă.

Beneficiind de camera frontală a mașinii și funcții inteligente, sistemul Matrix LED poate regla dinamic distribuția luminii, iar deplasarea se poate face cu faza lungă pornită permanent, deoarece aceasta nu-i va orbi pe ceilalți participanți la trafic. Astfel, sistemul contribuie la mai multă siguranță pe șosea.

Această tehnologie avansată de iluminare este disponibilă acum și ca opțiune pentru modelele CUPRA Leon, CUPRA Leon Sportstourer și CUPRA Formentor.

Producția modelului CUPRA Formentor VZ5 Taiga începe săptămâna aceasta, la fabrica mărcii din Martorell. Este limitată la numai 999 de unități, făcând parte din producția totală exclusivă CUPRA Formentor VZ5 de 7000 de unități.

via Cupra

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top