Cursa de 24 ore de la Nurburgring a fost amânată pentru 24-27 septembrie

24 ore Nurburgring

Criza cauzată de coronavirus afectează și cursa de 24 de ore de la Nürburgring. Deoarece efectele epidemiei nu pot fi încă prognozate, cursa de anduranță fost amânată de pe 22-24 mai pentru 24-27 septembrie.

După ce coronavirusul a dat deja peste cap calendarul din Formula 1 și Formula E, acum se amână și cursa de 24 de ore la Nürburgring. A 48-a ediție a clasicului de anduranță din Iadul Verde cum este supranumită bucla lungă a circuitului de la Nurburgring a fost amânată din weekendul 22-24 pentru 24-27 septembrie 2020.

Situația este o premieră în istoria de aproape 50 de ani a cursei de 24 de ore. Biletele deja cumpărate vor rămâne valabile. De asemenea, va exista posibilitatea de a returna biletele fără taxe de anulare.

Peter Meyer, președintele ADAC Nordrhein, explică: „Nu am luat această decizie ușor și, în cele din urmă, credem că varianta care a fost adoptată reprezintă cel mai bun compromis”.

Vor urma informații mai detaliate despre modificarea programului.
Cei care și-au asigurat deja bilete pentru cursa de 24 de ore de la Nürburgring le vor putea utiliza în septembrie. Vânzarea de bilete online continuă toate centrele ADAC. Vizitatorii plătesc 64 de euro pentru întregul eveniment, de joi până duminică, și 57 de euro pentru weekend (vineri până duminică). Există, de asemenea, opțiunea de a comanda bilete de o zi pentru cursa de 24 de ore de la Nürburgring. Biletele pentru joi și vineri costă 24 de euro, sâmbătă 35 de euro și duminică 29 de euro.

Adaugati comentariu