Czinger 21C, un hypercar californian la Geneva (update)

Czinger 21C, un hypercar californian la Geneva

Czinger Vehicles Inc. va prezenta modelul 21C luna viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Adevărul este că de Czinger 21C nu a mai auzit nimeni până acum. Însă, o lume întreagă cunoaște tradiția prezentărilor ultra-exotice de la show-ul elvețian.

Update 18.2: Avem un al doilea teaser, cu imagini și detalii tehnice noi. Noul sistem de propulsie electrificat va oferi un total de 1233 CP. Iar firma din Los Angeles promite o accelerație demnă de Hollywood: 1,9 secunde până la 100 km/h.

Compania americană are sediul la Los Angeles, în California. Și, pentru că vorbim de Hollywood, promite multe. De exemplu, că noul său „hypercar este un deschizător de drumuri cu un design iconic și performanțe dominatoare.” Czinger a oferit momentan un simplu „preview” al modelului 21C. Lansarea oficială este programată pe 3 martie, la ediția 2020 a Salonului Auto de la Geneva. Aparent, designul a fost conceput de „artizanii secolului 21”. Iar din ce ne putem da seama din pozele întunecate, Czinger 21C chiar livrează o atitudine clasică de hypercar.

Czinger 21C, un hypercar californian la Geneva

Deja se pot observa pasajele ultra-proeminente ale roților sau imensa aripă deportantă din fibră de carbon. Partea frontală pare inspirată de prototipurile seriilor de anduranță. În plus, Czinger promite în comunicatul de presă o configurație mai aparte – în linie – a locurilor sale. În spate, hypercar-ul american este în ton cu moda. Avem stopuri LED tip panglică – în timp ce difuzorul agresiv încorporează și un sistem de evacuare montat central.

Czinger 21C, un hypercar californian la Geneva

Detaliile tehnice sunt învăluite în mister – însă și mai important este faptul că imaginile par să prezinte un prototip real, nu un vehicul realizat digital. Constructorul mai pare și că nu a făcut economie de fibră de carbon pentru panourile caroseriei, în timp ce jantele cu prindere tip „center-lock” sunt o tușă mereu apreciată. Czinger a mai menționat doar faptul că modelul 21C are un sistem de propulsie hibrid dezvoltat intern cu ajutorul unor noi tehnologii.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Second hand - Citroen C4 Cactus autoexpert.ro

Second Hand – Citroen C4 Cactus

Aspectul atipic și confortul desăvârșit te fac să te atașezi de el. Dar performanțele și finisajele lui C4 Cactus puteau fi mai

Scroll to Top