Skoda vrea să gândești ca un câine când alegi mașina

Dacă nu ai un câine, nu o să înțelegi nimic din tot ce urmează. Dacă ai, însă, sunt șanse mari să-ți pară rău că nu ai ales să-ți cumperi o Skoda. Ascultă-ne pe noi și data viitoare lasă-ți cățelul să aleagă mașina, o să fie mai bine pentru toată lumea.

Pentru că se știe foarte bine: când mergi la un drum mediu sau lung cu mașina, un câine fericit înseamnă un drum lipsit de stres și de agitație. Altfel, e mai greu decât ți-ai putea imagina să conduci în timp ce în spatele tău se aude un gâfâit angoasat presărat cu oftaturi și scheunături. Asta ca să nu pomenim nimic despre răul de mașină și felul în care se concretizează el.

Skoda a lansat o linie de accesorii dedicate special posesorilor de câini și, indirect, potăilor lor. Indiferent că-ți place să ții blănosul pe banchetă sau în portbagaj, Skoda oferă soluții practice pentru a limita impactul părului care cade și al ghearelor care nu știu ce este discreția asupra interiorului mașinii.

skoda - autoexpert.ro (1)

Protecția banchetei poate fi folosită pe orice model Skoda, începând cu Citigo și terminând cu Superb, putând să acopere în totalitate bancheta și să împiedice mizeria sau părul să ajungă pe tapițerie ori în spațiul dintre scaune. Materialul folosit este impermeabil și rezistent, însă și foarte aderent pentru a nu deranja câinii sensibili la suprafețele lucioase. Montajul este extrem de facil și de rapid și nu necesită unelte suplimentare.

skoda - autoexpert.ro (4)

Pentru siguranța câinelui există… centura de siguranță pentru câini. În cazul unei coliziuni, bietul animal ar fi aruncat în față putându-se accidenta grav, dar putând la fel de bine să-i lovească și pe ceilalți pasageri din mașină. Centura de siguranță pentru câini previne acest lucru și, în același timp, limitează mișcările câinelui pe banchetă ceea ce elimină un factor de perturbare a șoferului. Centura – care de fapt arată ca un ham – vine în patru dimensiuni (de la S la XL) și poate fi folosită împreună cu o lesă și în afara mașinii, substituind nevoia unei zgarde.

skoda - autoexpert.ro (3)

Pentru modelele break – Fabia, Octavia și Superb – posesorii de câini pot opta pentru grila de separare a portbagajului. Acest accesoriu împarte portbagajul în două zone, una destinată câinelui și cealaltă bagajelor. Soluția nu este doar practică, ci și foarte sigură pentru câine. De asemenea, se recomandă și folosirea grilajului care desparte portbagajul de restul habitaclului poziționată chiar în spatele banchetei.

skoda - autoexpert.ro (2)

În cele din urmă, un alt accesoriu original Skoda util posesorilor de animale de companie care fac drumuri dese cu mașina este covorașul reversibil din portbagaj. Pe una dintre părți, covorașul este acoperit cu mochetă pentru un aspect elegant, în timp ce odată întors pe cealaltă parte, devine imun la orice fel de mizerie fiind acoperit cu un strat de cauciuc ce poate fi spălat foarte ușor.

Toate accesoriile sunt disponibile doar la dealerii oficiali Skoda, acolo unde poți afla și detalii legate de preț.

 

Adaugati comentariu