Dacă doriți să conduceți, dar bugetul dvs. este limitat, mănușile second-hand sunt perfecte pentru dvs.

second-hand

Dacă doriți să conduceți, dar bugetul dvs. este limitat, mănușile second-hand sunt perfecte pentru dvs. Știți că pentru a vă proteja mâinile de răni în timpul condusului aveți nevoie de mănuși de calitate pentru motocicletă. Dar bugetul dvs. este limitat și pe moment nu vă puteți permite să vă cumpărați mănuși noi pentru motocicletă.

În loc să vă întristați din cauza lipsei de mijloace financiare sau să încercați să conduceți fără mănuși, puteți căuta simplu mănuși de motocicletă.

second-hand

De ce să optați pentru mănușile de motocicletă second-hand?

Investiția în echipamente de calitate pentru motocicletă, inclusiv mănuși pentru motocicletă, nu este mică și nu toată lumea poate cheltui suficienți bani pentru a se echipa complet. Optând pentru mănușile second-hand (mai ales dacă știți ce  căutați) veți fi echipați cu mănuși de la marca dvs. preferată la prețuri mult mai accesibile.

La ce să fiți atenți atunci când cumpărați mănuși de motocicletă second-hand? 

Stare

Întrucât cumpărați mănuși de motocicletă folosite, primul lucru la care trebuie să acordați o atenție specială este starea lor generală. Acest lucru este important deoarece aspectul mănușilor vă poate spune multe. Din starea lor generală puteți afla dacă proprietarul lor anterior a avut grijă de ele, dacă au fost implicați în accidente alții.

De aceea, studiați-le bine. Căutați semne de abraziune pe partea exterioară, cusături desfăcute, elemente lipsă și multe altele. Uitați-vă în interiorul mănușilor și vedeți căptușeala. Verificați dacă nu este ruptă, dacă țesătura nu este decolorată de transpirație și alte indicații, care să arate  că mănușile de motocicletă nu sau fost  întreținute corespunzător.

Cusături

În funcție de rezistența și calitatea cusăturilor, depinde dacă în caz de cădere, mănușile second-hand vă vor putea proteja mâinile de răni sau se vor rupe și nu vă vor fi de niciun folos. Prin urmare, înainte de a le cumpăra, obligatoriu trebuie să verificați rezistența tuturor cusăturilor. Asigurați-vă că firele nu sunt putrezite sau rupte. Și nu cumpărați niciodată mănuși de motocicletă,  indiferent că sunt noi sau second-hand, care nu au cusături triple.

Mărime 

Mănușile pe care le cumpărați nu sunt un accesoriu de modă, ci fac parte din echipamentul dvs. de motocicletă și ar trebui să fie confortabile și comode pentru a vă putea proteja efectiv mâinile în timp ce conduceți. De aceea este foarte important ca acestea să nu fie potrivite doar pentru stilul dvs. de conducere, ci să aibă și dimensiunile potrivite. Din nou, dacă aveți ocazia înainte de cumpărare, puneți-vă mănușile de motocicletă și încercați-le. Pentru a vă fi confortabile, nu trebuie să fie nici prea largi, nici prea strâmte, ci trebuie să se plieze perfect pe mâinile dvs.

De unde le cumpărați

În acest moment există multe locuri unde se vând echipamente second-hand pentru motociclete și depinde de dvs. dacă veți opta să cumpărați mănuși pentru motociclete second-hand de la un vânzător privat sau dintr-un magazin de articole noi și second-hand pentru motociclete.

Dacă respectați și opinia noastră, noi vă recomandăm să vă uitați la articolele oferite de magazinele cu articole de motociclete. Vă sfătuim să faceți acest lucru, deoarece în magazinele care vând echipamente pentru motociclete veți găsi nu numai o mare varietate de mănuși de motociclete second-hand, dar puteți fi, de asemenea, absolut siguri că articolele oferite nu au nicio remarcă sau defecte ascunse. În astfel de magazine, calitatea articolelor de motociclete second-hand oferite este strict monitorizată, iar fiecare pereche de mănuși este verificată pentru defecte înainte de a fi oferite spre vânzare. Și dacă totuși mănușile au un ușor defect cosmetic, este obligatoriu să fie menționat în descrierea produsului. Astfel, puteți fi informați in vederea luării unei decizii dacă să cumpărați mănușile sau să căutați o altă pereche second-hand fără observații.

Sursafoto: unsplash.com

Adaugati comentariu