Dacia a început producția modelului Jogger Hybrid la Mioveni

Dacia Jogger Hybrid - primul exemplar

Dacia a început producția de serie a modelului Jogger Hybrid la uzina de la Mioveni. Primul exemplar este destinat unui client din România.

Uzina Dacia de la Mioveni a început producția de serie a primului model hibrid din istoria sa. Primul exemplar Dacia Jogger Hybrid 140 a ieșit de pe linia de asamblare în echiparea de top Extreme+, are 7 locuri, nuanța Gri Schiste și este destinat unui client din România.

Dacia Jogger Hybrid a intrat în producție

Dacia spune că modelul Jogger Hybrid 140 are o autonomie de peste 900 km (în ciclu mixt WLTP), iar bateria sistemului hibrid este garantată timp de 8 ani sau 160.000 kilometri. Noul model Jogger este fabricat în exclusivitate la uzina de la Mioveni și a fost deja produs în aproape 80.000 exemplare, din care 90% au mers pe piețele de export, în principal în Europa Occidentală.

Dacia Jogger Hybrid 140

Lider al segmentului C-Break din România, Dacia Jogger s-a situat, în 2022, pe poziția a doua în clasamentul celor mai vândute vehicule de segment C (exceptând clasa SUV) către clienții persoane fizice din Europa.

Dacia Jogger Hybrid 140 folosește un sistem de propulsie hibrid format din motorul termic de 1.6 litri de 90 CP și un motor electric de 50 CP. Transmisia este asigurată de o cutie automată multimodală, iar bateria ce alimentează motorul electric are o capacitate de 1,2 kWh. Prețurile pentru noul model hibrid încep de la 23.750 euro pentru echiparea Expression cu 5 locuri.

Via Dacia

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top