Advertisement

Dacia are cel cel mai mare parc de vehicule de înlocuire din România

Dacia flota inlocuire

Dacia anunță că are cel mai mare parc de vehicule de înlocuire din România, pus la dispoziția clienților săi care au mașina imobilizată în service.

Începând din luna iunie 2023, clienții Dacia ale căror vehicule sunt afectate de un incident imobilizant vor avea la dispoziție o soluție de mobilitate gratuită oferită în întreaga rețea de reparatori autorizați a constructorului.

Dacă mașina clientului Dacia este imobilizată în urma unui incident, nu se poate deplasa prin mijloce proprii în condiții de siguranță și se află fizic în cadrul unei unități service autorizate Dacia pentru reparație, atunci se poate solicita un vehicul de înlocuire.

Flota vehicule înlocuire Dacia

Noul parc de vehicule de înlocuire vine în completarea soluțiilor deja existente (vehicule proprii ale reparatorilor din fiecare județ, respectiv Dacia Asistență), clienții putând, astfel, beneficia de un vehicul de înlocuire pe perioada în care automobilul Dacia pe care îl dețin este imobilizat pentru reparații.

La nivel național vor fi disponibile 117 automobile, ceea ce reprezintă cea mai mare flotă de vehicule de curtoazie din România. Printre acestea se numără 27 exemplare ale modelului Spring, Dacia fiind prima companie auto din România care oferă clienţilor săi posesori de vehicule electrice o soluție identică de mobilitate.

Dacia Spring Extreme 65 CP autoexpert.ro

Flota de vehicule de înlocuire, disponibilă din această lună în întreaga rețea Dacia, cuprinde 74 de automobile Sandero Stepway, 27 de vehicule Spring, 10 vehicule Duster și câte 3 vehicule Jogger și Logan, toate în versiuni superioare de echipare.

Pentru acordarea unui vehicul de curtoazie, este necesar ca vehiculul imobilizat, marca Dacia, să aibă o  vechime de maxim 7 ani, sau 200.000 km parcurși.

În cazul defecțiunilor de ordin mecanic sau electric, vehiculul de înlocuire se acordă, în funcție de disponibilitate, chiar din ziua emiterii ordinului de reparație. În cazul reparațiilor de caroserie, vehiculul de curtoazie este oferit, în funcție de disponibilitate, începând din a 16-a zi de la emiterea ordinului de reparație.

Via Dacia

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top