Dacia Arena este Diamantul din Udine

Cunoscuta bază sportivă a echipei de fotbal Udine a fost inaugurată de echipa italiană și de reprezentanții mărcii Dacia duminică.


 

Noul stadion sponsorizat e Dacia, din reiunea Friuli Venezia Giulia, este un complex multifuncțional modern, proiectat să corespundă cerințelor fanilor, familiilor și afacerilor în același timp.

Cunoscut deja ca un standard European, Dacia Arena marchează un nou pas în ideea ca și în Italia să existe stadioane sponsorizate de mărcile de automobile, cum este cazul unor facilități sportive similare din Europa. Există câteva exemple de stadioane ce poartă nume de constructori de mașini care nu produc în țările respective.

Stadionul Udine Arena Dacia

Lucrările de amenajare au durat opt ani de proiectare și mai puțin de doi pentru a-l construi. Nu s-a ocupat niciun spațiu suplimentar, iar pentru construcție s-au folosit doar materiale și proceduri ecologice. Aspectul futuristic al stadionului, placat cu 10.000 de plăci de oțel inoxidabil satinat, reflectă soarele într-un mod unic motiv pentru care i-a fost pusă rapid porecla de “diamantul” de către localnici.

Capacitatea stadionului este de 25.000 de locuri, toate acoperite, și nu există niciun stâlp sau obstacol între spectatori și terenul de joc. De asemenea, în incintă sunt disponibile baruri, restaurante și alte spații de servicii pentru a face orice vizită cât mai plăcută.

Dacia dovedește astfel o preocupare deosebită pentru piața italiană, una dintre cele mai importante din Europa. Este bine cunoscut faptul că în Italia locuiesc peste un milion de cetățeni români, fapt care va contribui la o promovare și mai puternică a brandului Dacia în Italia. Acolo, Dacia comercializează întreaga gamă, de la modelul Sandero și Logan și până la Lodgy, Dokker și Duster, modele care se bucură de un real succes printre cumpărătorii Dacia din Italia.

Constructorul român de automobile Dacia face parte din grupul Renault, iar după preluarea de către acesta a reușit să vândă peste 1.000.000 automobile din gama sa.

Adaugati comentariu