Dacia Dokker facelift și Lodgy facelift: CE NOUTĂȚI ADUC

Dacia Dokker facelift și Lodgy facelift au fost dezvăluite oficial în avanpremiera debutului comercial programat pentru luna aprilie. Modelele restilizate primesc o parte frontală nouă și un interior reconfigurat.

Probabil cea mai importantă modificare vizează farurile și grila, redesenate. Dacă grila o imită pe cea afișată de Logan facelift, blocurile optice față nu au primit luminile de zi cu tehnologie LED grefate deja pe gama restilizată Logan/Sandero. Și hayonul lui Lodgy beneficiază de un design nou, zona dedicată suportului pentru numărul de înmatriculare fiind acum mai lată și mai adânc profilată. Dacia oferă și noi modele de jante din aliaj, cu diametrul de 16 inch.

Noua parte frontală se încadrează în linia de design a brandului de la Mioveni, apropierea stilistică de best-seller-ul Duster, mai ales la nivelul grilei, fiind mai evidentă ca niciodată. Tot în spiritul înrudirii cu Duster, Dokker și Lodgy pot fi comandate și în versiunile polivalente Stepway, care aduc o gardă la sol mărită, o cotieră rabatabilă încorportată în scaunul șoferului, măsuțe pliabile pentru pasagerii din spate și o plasă de amarare dedicată pasagerului din față.

2017-dacia-dokker-lodgy-facelift_4

Noile Dacia Dokker facelift și Lodgy facelift promit pentru interior o renovare a tot ceea ce este important pentru confortul la volan al șoferului și pasagerilor: echipamente, tapițerie, ergonomie, spații de depozitare. Modelele modificate vor beneficia de un volan nou cu patru spițe, de o finisare sensibil mai îngrijită și de un meniu nou pentru centrala multimedia MediaNav. Opțional, se oferă cameră pentru marșarier, la un preț de aproximativ 200 euro, pe piața din Franța.

Gama de motorizări rămâne neschimbată, motorul aspirat de 1 litru și 75 CP, care și-a făcut apariția pe modelele Logan și Sandero restilizate, nu va face parte din program. Versiunile dispobile sunt SCe 100 (motor aspirat), TCe 115 și dCI 90. Un diesel de 75 CP este disponibil doar pentru Dokker, iar un dCi de 110 CP, doar pentru Lodgy.

2017-dacia-dokker-lodgy-facelift_1

Adaugati comentariu