Dacia Duster Black Collector, ediție limitată – Câți norocoși pot să o comande?

Dacia Duster Black Collection (11)

Dacia Duster Black Collector este ediția specială care a fost lansată în Franța cu ocazia Marelui Picnic Dacia. La Chaalis, la nord de Paris, constructorul român a anunțat că doar 500 de norocoși vor putea comanda una.

Peste 10.000 de participanți au văzut pe viu cum arată noua Dacia Duster Black Collector, la cea de-a 11-a ediție a Marelui Picnic Dacia. Francezii spun că SUV-ul este un “anveturier cu stil”. Noua versiune are la bază mașina cu echipare de top, Prestige, și are o serie de elemente care o face ușor de identificat.

Dacia Duster Black Collection (10)

Duster Black Collector primește o caroserie vopsită în negru metalizat și benzi în culori contrastante pe oglinzi și pe aripa spate. Ediția limitată este disponibilă exclusiv cu tracțiune față și este dotată cu sistemul audio Focal. Mașina este pusă în mișcare de motorul pe benzină 1.3 TCe cu 130 de cai putere, o unitate devoltată în colaborare cu Daimler și disponibilă și pe Renault Kadjar, și pe Nissan Qashqai.

Doar 500 de clienți vor putea comanda versiunea Black Collection, care va ajunge, pentru început, doar pe piața franceză. Mașina poate fi rezervată online, începând cu luna septembrie.

Dacia Duster Black Collection (5)

La picnicul pus la cale de Dacia Franța, membrii comunității Dacia au putut testa versiunea cu tracțiune integrală a SUV-ului construit la Mioveni și au asistat la concerte puse în scenă de artiști locali.

Va ajunge în România?

Renault plănuia aceeași strategie, comercializarea doar pe piețele selecționate, și pentru ediția specială Techroad, dar și aceasta a ajuns în toată Europa, inclusiv în România. Ce prețuri au modelele în versiune Techroad, vedeți aici:

Dacia Techroad – Cât costă ediția specială în România?

Dacia Duster Black Collection (3)

La noi, a mai ajuns o ediție specială. Este vorba despre Dacia Duster Connected by Orange, care mizează pe conexiune. Aceasta vine la pachet cu o serie de dotări și servicii de excepție și este disponibilă cu oricare dintre motoarele din gama Duster. Ce dotări speciale are și cât costă Duster Connected by Orange, aflați aici:

Ce este Dacia Duster Connected by Orange?

Adaugati comentariu