Dacia Duster din viitor. SUV-ul românesc arată ca un OZN!

Dacia Duster randare (18)

Nimeni niciodată nu a îndrăznit să creadă că Dacia Duster poate arăta ca un OZN! Lucrurile se schimbă radical acum. Un student pasionat de design digital a desenat un Duster care îi lasă pe români fără replică.

OZN-ul care poartă logo-ul Dacia, un logo reconfigurat, alcătuit din numele brand-ului, pare să fie desprins din filmele science fiction.

Dacia Duster randare (15)

Vehiculul a fost realizat digital de Artyom Trofimenko, un tânăr student la Universitatea Politehnică de la Moscova, aflat în practică la Renault, pentru teza sa de dectorat. A lucrat luni de zile pentru ca mașina pe care și-a imaginat-o să capete contur pe ecranul calculatorului. Artyom, care a lucrat sub supravegherea echipei Renault de la București, a realizat o galerie foto impresionantă, dar și un clip de aproape două minute, în care apare ceea ce ar putea fi o viitoare generație Duster.

Vezi VIDEO pe missauto.ro.

Dacia Duster randare (12)

Cu o gardă la sol uriașă și jante optimizate aerodinamic, cu o parte frontală cu faruri într-o formă greu de definit, unite de o bandă luminoasă cu tehnologie LED, o parte posterioară parcă retezată, Duster-ul extraterestru nu pare să aibă nimic în comun cu SUV-ul care se clasează pe locul 2 în clasa sa în preferințele europenilor, după Renault Captur. Exteriorul este marcat și de prezența unor elemente de culoare bleu, care contrastează cu restul caroseriei de culoare gri.

Duster-ul digital are lumini pe acoperiș și un panou cu scop nedefinit.

Dacia Duster randare (3)

Test drive Dacia Duster TCe 150 – Dacia cu apucături de Mercedes

Cabina acestui Duster imaginar construiește în jurul ocupanților o atmosferă high-tech, urmând un concept minimalist, cu butoane extrem de puține. Atrag atenția volanul cu formă bizară, un instrumentar de bord digital împins către parbriz, lumina ambientală și accentele bleu.

Dacia Duster randare (17)

Cea mai ieftină Dacia – Anunțul de vânzare care îi face pe cei interesați să fugă mâncând pământul

Trebuie să recunoaștem că versiunea propusă de tânărul artist este mai îndrăzneață decât orice concept pe care l-ar realiza constructorul de la Mioveni în viitorul apropiat. Rămâne de văzut dacă abordarea artistului va inspira constructorul român. Un lucru este însă sigur: lucrarea prezentată de student la Politehnica din Moscova i-a impresionat pe profesorii care l-au declarant “absolvent”.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top