Dacia Duster este maşina oficială a Festivalului George Enescu

În perioada 1-25 septembrie 2011, Ioan Holender, preşedintele Festivalului George Enescu, artişti virtuozi din întreaga lume, personalităţi ale muzicii clasice se deplasează în Dacia Duster. Seara de închidere a festivalului stă sub bagheta mărcii Dacia şi a Orchestrei Naţionale a Franţei. Asocierea Dacia cu prestigiosul eveniment cultural organizat de Guvernul României – Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional reprezintă o premieră.

Pentru a XX-a ediţie a Festivalului George Enescu, desfăşurat la Bucureşti, Dacia va pune la dispoziţia organizatorilor o flotă de vehicule Duster 4×4, cu echipare de vârf.

Iubitorii muzicii clasice au ocazia de a câştiga bilete la concertele sau spectacolele din cadrul festivalului, accesând site-ul corporate al companiei, www.daciagroup.com. Acesta găzduieşte un concurs specific, în perioada 29 august – 10 septembrie,  prin care sunt puse în joc zece bilete. Regulamentul concursului va fi disponibil pe site. Programul festivalului poate fi consultat pe site-ul dedicat festivalului: www.festivalenescu.ro

„Şi artistul George Enescu şi Dacia au plecat din România şi au cucerit lumea. Festivalul George Enescu este unul dintre cele mai puternice branduri ale României şi pentru Dacia este o onoare asocierea cu un eveniment de această anvergură. Pe de altă parte, prin vocaţia lor internaţională, ambele sunt branduri de care românii ar trebui să fie mândri deoarece contribuie cu succes la conturarea unei alte perspective asupra României.”, a declarat Jérôme Olive, directorul general al Automobile Dacia şi al Grupului Renault în România.

„Ne-am dorit ca în aceste vremuri dificile să aducem alături de noi cât mai multe branduri autohtone. Festivalul „George Enescu” este o ocazie să arătăm lumii ce potenţial există în România, dar şi să le reamintim românilor adevăratele valori internaţionale. Prezenţa Dacia alături de alţi parteneri autohtoni puternici este o dovadă în plus că festivalul nostru pune la un loc ceea ce e reprezentativ pentru vremurile noastre – creativitatea, capacitatea de adaptare şi spiritul de competiţie”, a declarat preşedintele Festivalului George Enescu, Ioan Holender.

Dacia are tradiţie în asocierea cu unele dintre cele mai importante evenimente culturale din România, fiind partenerul Premiilor Gopo şi al Târgului de Carte „Gaudeamus”. Dacia Duster, lansată în martie 2010 la Salonul Internaţional Auto de la Geneva, a obţinut premiul Autobest 2011, a fost aleasă „Maşina Anului 2011” în România şi în Croaţia şi recompensată, în Franţa, cu „Trofeul Argus”, la categoria vehicule de familie.

Adaugati comentariu