Dacia Duster GT: Prima imagine cu noul SUV sport

Prima imagine cu Dacia Duster GT e aici. Știm, Dacia nu va construi un Duster sport, însă asta nu ne împiedică să ne imaginăm cum ar putea arăta SUV-ul de înaltă performanță.

A doua generație a SUV-ului Dacia a fost reinterpretată de designerul rus XTomi, Duster primind un pachet exterior aerodinamic sportiv, subliniat de o grilă modificată ce integrează și logo-ul GT sub sigla Dacia. Imaginea dinamică este completată de bare de protecție noi, extensii pentru praguri, o vopsea exterioară albastră și de roți negre care amintesc de Renault Megane GT.

Această reinterpretare aventuroasă a noii Dacia Duster este doar un vis frumos, deoarece constructorul auto român nu are intenția de a-și extinde gama actuală cu o astfel de versiune.

Dar, dacă Dacia va dezvolta totuși la un moment dat o versiune GT a SUV-ului Duster, în afară de modificările vizuale, ar fi nevoie bineînțeles și de un șasiu recalibrat, acompaniat de un motor puternic, turbo, împrumutat cel mai probabil de la Megane GT, animat de unitatea TCe de 2 litri și 205 CP, cu patru cilindri.

Sursă foto: X-tomi

Adaugati comentariu