Dacia Duster la Goodwood Festival of Speed!

Dacia Duster la Goodwood

Dacia Duster la Goodwood! Asta e o știre în sine. Faptul că ea va beneficia de un update, este un nou motiv de bucurie. Însă doar pentru englezi. Pe celelalte piețe de desfacere ale SUV-ului românesc, acesta va continua să fie comercializat în variantele deja cunoscute. Cel puțin, pentru moment.

Nu, nu este vorba despre viitoarea generație a SUV-ului românesc, despre care dădeam informații exclusive acum câteva săptămâni. Este vorba despre ultima iterație a actualei generații, care aduce modificări de ordin stilistic și alte îmbunătățiri.

Dacia Duster la Goodwood

Este deja de 7 ani pe piață, dar nu și-a pierdut pe drum nici succesul, nici avantajele unice în segment. Mai mult, și-a câștigat o clientelă nouă, grației faceliftului amplu din ultima parte a lui 2013, care a adus cu sine modificări stilistice și funcționale, echipări mai bogate și un benzinar turbo de 1,2 litri.

Cu ocazia Festivalului de la Goodwood, Dacia aduce varianta 2017 MY Duster, destinată pieței din Marea Britanie, în echiparea de top, Prestige dCi110 4×2. Acesta include cameră pentru marșarier, sistem multimedia cu ecran tactil de 7 inci și sistem de navigație, respectiv jante pe 16 inci, din aliaj ușor, cu design special.

Dacia Duster la Goodwood

Cu toate acestea, toate variantele de echipare ale ultimului facelift sunt modificate: o tapițerie nouă, posibilitatea de a opta pentru elemente de interior de culoarea carbonului sau a cromului, prezența unui radio DAB începând cu echiparea Ambiance, și a camerei de marșarier, de la Laureate în sus.

Modelul va fi comercializat începând cu luna iulie în Marea Britanie, dar nu există nicio informație oficială despre o viitoare apariție în oferta din România. Oricum, multe dintre elementele prezente pe noul model, se află deja pe listele de dotări ale variantelor comercializate în țara noastră.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top