Dacia Duster Mat Edition, disponibilă de astăzi, exclusiv online

Dacia Duster Mat Edition

Dacia deschide comenzile pentru prima ediție de colecție a modelului Duster. Intitulată Mat Edition și prezentată în premieră mondială în luna octombrie la Salonul Auto de la Paris, aceasta poate fi comandată în România exclusiv online.

Dacia a lansat și în România seria limitată Duster Mat Edition, limitată la doar 70 de exemplare, ce pot fi rezervate și comandat exclusiv online. Modelul Dacia Duster Mat Edition a fost prezentat inițial la Salonul Auto de la Paris din toamna anului 2022.

Dacia Duster Mat Edition se remarcă prin culoarea mată Comet Gray, care conferă modelului un look diferit. Pentru contrast, jantele din aliaj de 17 inch, antena și carcasele oglinzilor retrovizoare sunt finisate în negru lucios.

Dacia Duster Mat Edition

Dacia Duster Mat Edition – serie limitată la 70 de exemplare

Duster Mat Edition este complet echipat și dispune, printre altele, de climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil de 8 inch compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, cameră multi-view și card „mâini libere”. Seria limitată a modelului Duster poate fi echipată cu propulsorul TCe de 1.33 litri ce oferă 150 CP, cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj, EDC.

Prezentarea modelului este realizată într-un mod inedit, exclusiv online, prin intermediul unor transmisiuni în direct care se vor desfășura în data de 31 ianuarie 2023, la orele 10:00, 15:00 și 19:00 pe pagina de Facebook Dacia Romania și pe canalul de YouTube al mărcii.

Simultan, cele 70 de unități Duster Mat Edition disponibile în România se vor regăsi pentru comandă pe platforma de e-commerce Dacia România.

Conform oficialilor Dacia, prețul Duster Mat Edition va fi dezvăluit astăzi, odată cu transmisiunile online de prezentare a vehiculului.

Update: Prețul noului model Dacia Duster Mat Edition este de 25.400 euro (TVA inclus) sau 22.965 euro, dacă este achiziționată prin programul Rabla. Primele livrări sunt prevăzute pentru luna martie a acestui an. Dacia oferă și doi ani în plus la garanție parte din pachetul Duster Mat Edition. Modelul poate fi rezervat online pentru suma de 500 euro.

Dacia Duster SL Extreme – mașina cu numărul 10.000.000

Via Dacia

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top