Dacia Duster Offroad Widebody: versiune spectaculoasă propusă de Prior Design

Tunerul german Prior Design este specializat în supercaruri, dar s-a ocupat și de Dacia Duster, rezultatul fiind unul spectaculos.

Prior Design creează modele tunate spectaculoase, dar în mod normal se ocupă de supercaruri. Acum, germanii de la Prior au creat o versiune demnă de Mad Max a modelului Dacia Duster.

Numită oficial Duster 4×4 Offroad Widebody, modelul autohton a primit o suspensie înălțată și modificată și anvelope pentru off-road furnizate de BFGoodrich. Aripile laterale au fost embosate pentru a putea primi noile anvelope.

Spoilerul față a fost redesenat și întărit cu un bullbar masiv. În noul spoiler față este inclus un troliu și lumini suplimentare LED. A fost montat un snorkel pentru admisie, iar stopurile sunt protejate cu elemente din metal.

Pe plafon a fost montat un imens portbagaj suplimentar ce poate primi o roată de rezervă și o canistră de carburant.

Prio Design nu a prezentat imagini cu interiorul variantei modficate a modelului Duster.

În ceea ce privește motorizarea, compania germană își dorește să echipeze versiunea Widebody a modelului Duster cu un motor de 350-400 CP, dar nu a dat mai multe detalii.

Cel mai probabil, Prior Design va oferi un kit de caroserie inspirat de acest proiect în cursul anului viitor.

Via Auto Motor und Sport

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top