Dacia Duster Ultimate a fost deja testată. Ce spun străinii despre mașina noastră?

Dacia Duster Ultimate

Dacia Duster Ultimate este disponibilă începând cu această lună și a fost deja testată de jurnaliștii străini. Aceștia au fost impresionați de look-ul modelului, disponibil în premieră în culoare exterioară roșie, dar și de motorul 1.3 TCe 150, cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte.

Același motor se regăsește și sub capota modelului Kadjar de la Renault și a lui Qashqai de la Nissan, dar și la clasa compactă de la Mercedes-Benz. Constructorul de la Mioveni trece în contul Daciei un sprint de la 0 la 100 km/h în aproximativ 10 secunde, ceea ce o face cea mai rapidă Dacia construită vreodată.

Am testat și noi Dacia Duster cu noul motor:

Test drive Dacia Duster 1.3 TCe 150 – Duster cu apucături de Mercedes

“Se simte mult mai rapidă”, spune jurnalistul, care a postat testul său pe YouTube și care remarcă și oglinzile uriașe, și vizibilitatea impecabilă.

Dacia Ultimate Edition (11)

Ediția limitată Ultimate (denumită Tech Road în unele țări), care va ajunge în 44 de țări din lumea întreagă, aduce inserții de culoare roșie pe portiere, pe carcasele oglinzilor și pe praguri. Roșul apare și pe jantele cu design nou și dimensiuni de 16 inci (17 inci la cel mai bine vândut model al producătorului, Duster).

Accente roșii apar și la interior pe fețele ușilor, în conturul ventilațiilor, pe tapițeria scaunelor și pe covorașe, atât în față, cât și în spate. Acestea vor crea un contrast izbitor cu nuanțele de negru și gri prezente la bord.

Dacia Ultimate Edition (8)

“Sunt multe materiale dure la bord, plastice tari, știu asta. Ce altceva am putea aștepta de la o mașină pentru buget redus? De ce te-ai plânge că arată ieftin? Chiar e o mașină accesibilă! Deci nu poți primi piele alcantara!”

“Aceste mașini sunt un pas înainte uriaș, chiar încep să arate foarte bine față de versiunea de acum câțiva ani.”

Este lăudată și decizia Dacia de a muta ecranul multimedia mai sus, în consola centrală, pentru a ajunge în câmpul vizual al șoferului.

Dacia Ultimate Edition (3)

Ediția specială vine la pachet cu dotări standard cum ar fi camera video pentru marșarier, senzorii spate, aerul condiționat automat și pachetul City Plus. Acesta din urmă echipează SUV-ul Duster și include o cameră multi-view, sistemul de navigție Media Nav Evolution și funcția de detectare a unghiului mort.

Ce spun străinii despre manevrabilitatea mașinii care încă nu este disponibilă cu tracțiune integrală AWD, puteți vedea în filmarea de mai jos.

Adaugati comentariu