Dacia extremă – Cum arată un Duster tunat pentru off-road?

Dacia Duster off-road (7)

Dacia extremă are abilități de off-roader pur-sânge și un look foarte îndrăzneț. SUV-ul tunat anume pentru terenuri grele este creația celor de la Delta 4×4.

Dacia extremă este mai robustă și atrage priviri cu o serie de elemente care îi confirmă forța în afara asfaltului.

Dacia Duster off-road (6)

Dacia Duster în off-road. Cum se descurcă?

Kit-ul special pentru off-road include un plus de 30 de milimetri la garda la sol standard, care era deja de 21 de milimetri, dar și un scut de aluminiu cu o grosime de 5 milimetri, care protejează motorul și transmisia de lovituri cu obiectele solide care îi ies în cale SUV-ului.

Dacia Duster off-road (2)

Pentru un plus de tracțiune, modelul produs la Mioveni a fost încălțat cu anvelope Goodrich All-Terrain de 215/70R16 BF, care costă 1.790 de euro pe piața germană. Un troliu a fost prevăzut sub bara față, pentru momentele dificile în care mașina rămâne blocată în noroi.

Dacia Duster off-road (9)

Duster de off-road a primit și un bull bar din oțel inoxidabil, care este – spun cei de la Delta 4×4, în conformitate cu standardele în vigoare referitoare la siguranța pietonilor. Bull bar-ul costă 296 euro.

Un set nou de lumini PIAA apar în fața grilei radiatorului. Sunt disponibile șine pentru acoperiș pentru 798 de euro, o bară cu lumini LED și jante cu mai multe tipuri de design.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top