Dacia a luat ochii Europei de vest cu prețul său mic. Dar se pare că Renault Logan face puncte decisive când vine vorba despre firea sa… sportivă. Logan-ul a migrat și spre est, acolo unde face drift-uri și joacă rol de Safety Car pe circuit. Este scenariul unei reclame la Renault Logan, care rulează zilele acestea în Rusia.

Cu denumirea de Renault Logan, mașina pare bună la toate. Reclama a apărut de curând pe profilul de YouTube administrat de Renault Rusia și arată Logan-ul luându-se la trântă cu gheață, zăpadă, nisip și șarjând pe circuit, dictând ritmul mașinilor de curse. Nimic din ce ne-am aștepta de la mașina aproape identică cu aceea pe care o vedem la tot pasul pe străzile noastre, așa-i? Textul care însoțește imaginile laudă “fiabilitatea dovedită” a vehiculului.

Dacia Logan reclamă Rusia

Pentru că clipurile cu cele mai șocante accidente vin din Rusia, sperăm că mașina nu-i va inspira pe șoferii nesăbuiți să o ia pe urmele celor din reclame. Nu am vrea să vedem Logan-ul în compilații cu accidente spectaculoase în Rusia.

Dacia noastră cea de toate zilele, în versiune Logan facelift, se laudă acum cu claxon pe volan, lumini de zi cu tehnologie LED și un meniu mai intiuitiv pentru sistemul MediaNav cu ecran tactil de 7 inci cu rezoluție superioară. Sedanul vine cu o grilă nouă, faruri cu o nouă configurație, bare redesenate.

Aflați AICI cât costă cel mai ieftin, dar și cel mai scump Logan.