Dacia Logan este vândută sub numele Renault Taliant pe piața din Turcia

Renault și-a pus sigla pe modelul Logan de generația a treia și i-a oferit un nou nume: Taliant. Noul model înlocuiește Renault Symbol și va fi vândut pe piața din Turcia.

Renault Taliant înlocuiește modelului Symbol ca model sedan de buget destinat anumitor piețe. Dacă prima generație Renault Symbol era bazată pe modelul Clio, iar ulterior a folosit platforma generației anterioare a modelului Dacia Logan, noul Taliant este a treia generație Dacia Logan cu sigle Renault.

renault-taliant-1-autoexpert.ro

Renault Taliant – Dacia Logan pentru piața din Turcia

Renault a operat o serie de modificări stilistice pentru a integra designul modelului Taliant în actuala linie Renault. Farurile și stopurile au un design diferit față de cele utilizate de Logan. În spate, stopurile sunt alungite și intră inclusiv pe capacul portbagajului.

Grila radiatorului a fost modificate și este similară cu cea folosită de modelul Clio, iar jantele de alianj au un design diferit față de cele folosite de Dacia. Renault nu a publicat imagini cu interiorul modelului Taliant, dar ne putem aștepta la elemente similare cu cele din interiorul Logan-ului.

renault-taliant-7-autoexpert.ro

Nu există înca date oficială despre motorizări, dar cel mai probabil, Renault Taliant va primi propulsoare pe benzină cu trei cilindri turbo sau aspirate asociate cu cutie de viteze manuală sau automată CVT. Dacia Logan are în ofertă inclusiv o motorizare pe GPL, care ar putea fi folosită și de modelul Renault Taliant.

În Turcia, noul model va fi disponibil la vânzare începând din această vară. Taliant va fi, cel mai probabil, disponibil și pe piețele din America de Sud.

Via Motor1

Adaugati comentariu