Advertisement

Dacia Logan MCV, acum și în variantă Stepway

Dacia Logan MCV Stepway este surpriza pregătită de producătorul autohton pentru ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva (9-19 martie).

După Sandero, Lodgy si Dokker, Dacia include în gama de lifestyle Stepway breakul Logan MCV. Garda la sol a fost înălțată cu 5 cm, aspectul robust fiind subliniat de ornamentele suplimentare din plastic cu rol de protecție, aplicate în partea inferioară a barelor de protecție față și spate.

Grila a fost, de asemenea, redesenată, amintind de fratele mai mare Duster, în timp ce la interior ediția Stepway a breakului Logan MCV se distinge prin tapițeria specifică și siglele cu numele modelului, embosate pe spătarele scaunelor.

Noua Dacia Logan MCV Stepway oferă un spațiu interior generos și un volum de încărcare pentru bagaje de 573 de litri, ceea ce reprezinta o adevarata performanta in categoria sa.

Salonul de la Geneva va oferi totodată ocazia prezentării unei noi serii limitate, disponibilă pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy și Logan MCV) precum și pe Duster. Numele acestei serii limitate va fi diferit în funcție de țară.

Printre elementele specifice acestei noi serii limitate se numără: două nuanțe exclusive (Gris Islande, disponibil pe toate modelele, și Orange Ocre, disponibil doar pe Sandero Stepway), jante noi, o tapițerie interioară specifică, precum și o serie de ornamente interioare în nuanța cuprului.

dacia-logan-mcv-stepway

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top