Dacia Logan și Sandero – Detalii despre noile generații

Dacia Logan

Noile generații Dacia Logan și Sandero sunt în lucru. Supuse unui facelift în toamna anului 2016, cele două modele vor primi generații noi anul viitor.

Cele două modele vor fi construite pe noua platformă a Grupului, care stă și la baza noului Renault Clio, CMF-B, și vor prezenta modificări majore, care vor permite obținerea unor rezultate mai bune la testele de siguranță. Informația privind platforma este confirmată și de directorul programului de comercializare a modelelor accesibile, Global Access, Marc Suss.

Exclusiv! Toate informațiile despre noul motor TCe pentru Dacia Logan și Sandero

Mașinile vor primi astfel o serie de sisteme de siguranță, cum ar fi sistemul de frânare automată de urgență, camera video pentru marșarier sau senzorii de parcare. Aceste sisteme sunt pe lista de dotări obligatorii impuse de Uniunea Europeană, începând cu anul 2022.

Dacia Logan și Sandero ar putea fi prezentate în toamna anului viitor, la Salonul Auto de la Paris. Este posibilă apariția în premieră, în gamele Logan și Sandero, a unor versiuni hibride, în încercarea constructorului de la Mioveni de a reduce nivelul mediu al emisiilor modelelor sale. Trecerea la noua platformă presupune și accesul la noua tehnologie E-Tech, cu care este echipat Clio.

Recall masiv la Dacia: peste 13.000 de unități trebuie să ajungă în service!

Modificările tehnice vor fi însoțite de schimbări la nivel vizual. Șeful diviziei de Design de la Renault, Laurens van den Acker, anunță modificări revoluționare: “Vom schimba totul, vom face o revoluție! Doar prețul noilor generații Logan și Sandero va rămâne neschimbat!”

La această oră, în România, Dacia Logan are un preț de pornire de 7.380 de euro, în timp ce Sandero pornește de la 7.570 de euro, TVA inclus.

Schimbări majore la Renault. Ce se întâmplă cu brand-ul Dacia?

 

Adaugati comentariu