Dacia – noutăți în 2023

Dacia - noutăți în 2023 - autoexpert.ro

În curând, vei putea comanda un pat pentru Jogger. Și un cort. Și vei putea instala un detector de oboseală pe propriul tău telefon. Și vei putea sta într-un showroom cool în timp ce privești gama. Te-am făcut curios? Atunci, citește mai jos despre noutăți în 2023, în gama Dacia! Le-am văzut pe viu la Paris, și acum îți povestesc, pe scurt, despre ele. Foto: Dacia

Dacia a trecut de mult de la conceptul low-cost, la cel smart buy. Acum, modelele mărcii nu mai sunt doar pentru cei care vor să economisească cu orice preț. Se adresează mai ales celor care pun preț pe soluții inteligente și pe simplitate.

Gama Dacia 2023 autoexpert.ro

Iar cei care au ales o Dacie, au rămas fideli mărcii. De exemplu, în Franța, proprietarii își păstrează Dacia în medie 8 ani. Iar 60% dintre ei o înlocuiesc cu o altă Dacie. Un mare atu este valoarea reziduală a Daciei la vânzarea la mâna a doua. Aceasta este cu aproximativ 10% mai mare decât cea a rivalilor.

Ei bine, ideile cool continuă să ”curgă”, pentru că vor mai fi noutăți în 2023. De exemplu, la Paris am văzut două viitoare accesorii ce vor putea fi comandate pentru Jogger. Primul – un pat. Am asistat la o demonstrație pe care ne-a făcut-o un specialist Dacia și o să-ți povestesc repede ce și cum. Dar, dacă vrei să vezi filmul, intră pe contul de instagram autoexpertmedia.

➡ Mai există un kit aftermarket pentru Jogger. Click aici! 💡

Ideea e că în portbagajul lui Jogger este o cutie din lemn de aproape 50 kg, în care poți să transporți 220 l de bagaje. Firește, poți s-o și scoți și să revii la portbagajul mare. Deasupra ei, e patul. Acesta se poate extinde peste spătarul pliat al banchetei și, astfel, două persoane pot dormi comod. Iar cutia se deschide spre exterior, formând și o măsuță. În plus, o să poți comanda și un cort. Acesta are 4,6 m lungime sau, cu tot cu mașină, 10,1 m. Așteaptă-le în curând în oferta de accesorii din configuratorul Dacia.

Noutăți în 2023 – detectorul de oboseală ”la purtător”!

Următoarea idee e genială. E un soft pe care Dacia îl dezvoltă, și pe care îl va integra în aplicația My Dacia. Acesta este, de fapt, un detector de oboseală a șoferului, direct pe telefonul tău. Deci – atenție – poți să descarci aplicația și o poți folosi pe ORICE marcă, nu doar pe Dacia. Și e cool, pentru că folosește camera telefonului, ca să vadă mișcările ochilor, ale capului, mâinilor, etc. Sau n-o folosește, dacă nu-i permiți. Ideea finală e că poți avea propriul detector de oboseală! Am scris multe detalii despre el în revistă.

Dacia smartphone detector oboseală autoexpert.ro

În sfârșit, showroom-urile. Acestea vor fi rebranduite cu noile logo-uri Dacia. Și vor primi mobilă nouă, din PET-uri și anvelope reciclate. Dar, ce-ți povestesc eu, că deja există primul showroom ”gătit”, la AMAT Pitești, deci poți să-l vezi cu ochii tăi. Oricum, până la sfârșitul lui 2023, toate reprezentanțele din țară vor fi transformate.

Și mai am și alte noutăți de la Paris. I-am ”tras de limbă” pe oficialii Dacia și am aflat detalii interesante despre viitoarele modele. Dar am scris despre ele în revistă. Deci, poți citi acolo, la pachet cu mirosul de tipar și bucuria de a răsfoi, nu de a plimba mouse-ul!

via Dacia

Adaugati comentariu