Dacia Picnic 2016: 4 milioane de unități vândute!

Dacia Picnic 2016

Dacia a vândut 4 milioane de autovehicule! Cu această ocazie, Grupul Renault-Nissan i-a făcut cadou o petrecere ca-n filme, cu muzică live, volei, sporturi nautice și workshop-uri, pe care-a numit-o, simbolic, Dacia Picnic 2016.

Nu mai e nicio urmă de îndoială: brandul românesc are un succes uriaș peste tot în lume. Nu pentru că ar avea cele mai rapide, mari, ieftine sau dotate mașini, ci pentru că oferă cel mai bun echilibru între toate aceste caracteristici. Iar acest echilibru se oglindește în cele 4 milioane de unități pe care Dacia le-a vândut, pe 44 de piețe de desfacere, de când se află sub umbrela Renault.

Dacia Picnic 2016

Și cum exemplarul cu numărul 4 milioane este un motiv excelent de petrecere, Grupul a întins pledurile pe Domaine de Courson, în Franța, în zi de Duminică, pentru un concert live, meciuri de volei, activități nautice și un pahar închinat brandului românesc. Au acceptat propunerea 11.212 francezi (și nu numai), care și-au lăsat semnătura, la propriu, pe un Duster alb, special pus la dispoziție de oficialii francezi.

Dacia Picnic 2016

Nu este o serbare unică, totuși: Dacia Picnic este un eveniment organizat anual. Numai că în acest an, clientul cu numărul 4 milioane a fost primit în atmosferă festivă, laolaltă cu al său Duster.

Dorim brandului românesc să urce și mai sus de locul 5, pe care-l deține în clasamentul vânzărilor din Franța, și să-și mențină poziția de lider în topul celor mai bine vândute modele pentru persoanele fizice, cu al său Sandero! La mai mare!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top