Dacia pregătește un model misterios. Să fie Duster cu 7 locuri?

Dacia model misterios

Dezvăluirea planurilor Dacia pentru viitorul apropiat a aprins imginația fanilor brand-ului românesc. Lângă Logan, Logan MCV și Sandero dinn 2016 și lângă noul Duster lansat în 2017, apare o mașină acoperită cu o prelată. Aceasta are șanse mari să fie Duster cu 7 locuri.

Este momentul potrivit pentru lansarea unui model special, pentru că anul acesta, uzina de la Mioveni aniversează jumătate de secol de activitate, din momentul lansării modelului Dacia 1100.

Primul test drive Dacia Duster 2 4×2

Constructorul urmează astfel tendințele și taie de pe listă un monovolum în favoarea unui SUV. Așadar reintră în cărți Duster cu 7 locuri, modelul pe care îl așteptam încă din toamna anului trecut, atunci când a fost prezentată noua generație a crossover-ului românesc. Duster cu 7 locuri vine să înlocuiască modelul Lodgy, care iese din producție din cauza cererii reduse.

Denumirea neconfirmată încă a noului model este Grand Duster. Tot informații neconfirmate sunt cele în privința modului în care Dacia va face loc celui de-al treilea rând de scaune. Constructorul are de ales între extinderea consolei spate sau a ampatamentului cu încă 10 centimetri.

Dacia Duster cu 7 locuri

Test Dacia Duster 2 4×4 (cu video)

Grand Duster ar prelua gama de motorizare de la fratele cu cinci locuri și ar putea primi în plus propulsorul turbodiesel de 1,6 litri, care se regăsește sub capota rudelor de grup Renault și Nissan.

Adaugati comentariu