Dacia publică primul teaser oficial pentru noile generații Logan și Sandero

Dacia se pregătește pentru un moment important: lansarea unei noi generații pentru modelele Logan și Sandero. Lansarea va avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare.

Dacia a publicat pe Facebook un teaser video în care se pot vedea trei siluete ale viitoarelor modele Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Teaserul nu menționează numele modelelor, dar afișează textul: ”Nu cere doar una. Cere trei! Rămâi aproape… Ți se pregătește o surpriză pe care nu vrei să o ratezi!”

Deși Dacia nu a publicat informații oficiale despre noile modele, se cunosc deja o serie de lucruri despre noile modele. Presa franceză spune că noul Sandero va folosi platforma CMF-B ce este utilizată și de noile generații ale modelelor Renault Clio și Captur.

Cel mai probabil, Sandero va folosi și o parte din motorizările noului Clio: 1.0 SCe de 75 CP și 1.0 TCe de 100 CP plus motorizări diesel de 1.5 litri.

Pentru Dacia Sandero Stepway este posibil să vedem o motorizare mild-hybrid E-Tech similară cu cea oferită pe modelul Renault Clio. Pe Clio, sistemul oferă 140 CP și este alimentat de o baterie de 1.2 kWh.

Dacia Sandero va folosi platforma CMF-B

Via Dacia

Adaugati comentariu